Nabeschouwing Schalke 04 - Bayer Leverkusen (1-2) || Bundesliga 2018/2019

Woensdag 19 december 2018 - 18:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Schalke 04 het woensdag 19 december 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in Veltins-Arena in Gelsenkirchen.

Via de Schalke 04 - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Schalke 04 - Bayer Leverkusen (1-2)

Het Bundesliga duel tussen Schalke 04 en Bayer Leverkusen is onder leiding van scheidsrechter Deniz Aytekin geëindigd in een 1-2 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door A. Dragović, waarmee Bayer 04 Leverkusen met 0-1 de leiding nam. Bayer 04 Leverkusen vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Alario op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut wist Schalke 04 de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via H. Wright. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Schalke 04 kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Deniz Aytekin, waardoor Bayer Leverkusen dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Schalke 04 - Bayer Leverkusen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Schalke 04 - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt A. Dragović Bayer 04 Leverkusen 0-1
31' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor A. Harit Schalke 04
35' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt L. Alario met assist van Wendell Bayer 04 Leverkusen 0-2
47' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt H. Wright met assist van W. McKennie Schalke 04 1-2
53' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor B. Stambouli Schalke 04
54' Wissel Schalke 04 Wissel S. Skrzybski voor H. Wright Schalke 04
54' Wissel Schalke 04 Wissel S. Serdar voor N. Bentaleb Schalke 04
58' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor S. Serdar Schalke 04
60' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel T. Jedvaj voor A. Dragović Bayer 04 Leverkusen
63' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor K. Bellarabi Bayer 04 Leverkusen
66' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor J. Baumgartlinger Bayer 04 Leverkusen
68' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor L. Hradecky Bayer 04 Leverkusen
71' Wissel Schalke 04 Wissel Y. Konoplyanka voor A. Schöpf Schalke 04
71' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel K. Volland voor L. Alario Bayer 04 Leverkusen
81' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor W. McKennie Schalke 04
89' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel S. Bender voor K. Bellarabi Bayer 04 Leverkusen
93' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor M. Weiser Bayer 04 Leverkusen
Video hoogtepunten en samenvatting Schalke 04 - Bayer Leverkusen
Opstellingen Schalke 04 - Bayer Leverkusen
De opstellingen van Schalke 04 en Bayer Leverkusen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Schalke 04 gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Bayer Leverkusen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.