Nabeschouwing Augsburg - Bayern München (2-3) || Bundesliga 2018/2019

Vrijdag 15 februari 2019 - 20:30 uur



In de Bundesliga 2018/2019 neemt Augsburg het vrijdag 15 februari 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in WWK Arena in Augsburg.

Via de Augsburg - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Augsburg - Bayern München (2-3)

Het Bundesliga duel tussen Augsburg en Bayern München is onder leiding van scheidsrechter Bibiana Steinhaus geëindigd in een 2-3 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van L. Goretzka zette FC Augsburg op een 1-0 voorsprong in de 1e minuut van de wedstrijd. FC Bayern München kwam in de 17e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Coman, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 23e minuut zette Ji Dong-Won zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee FC Augsburg de leiding in de wedstrijd nam.

Na 48 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat K. Coman de 2-2 maakte voor FC Bayern München. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk FC Bayern München dat in de 53e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat D. Alaba de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bibiana Steinhaus en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Bayern München.

Wedstrijdstatistieken Augsburg - Bayern München
Goals
2
3
Balbezit
28%
72%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
8
17
Schoten op doel
2
8
Aanvallen
58
101
Gevaarlijke aanvallen
43
88
Passes
273
697
Overtredingen
14
13
Buitenspel
1
2
Corners
1
9
Wissels
2
3
LIVE Augsburg - Bayern München 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Augsburg - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Eigen doelpunt FC Augsburg Eigen doelpunt L. Goretzka FC Augsburg 1-0
17' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt K. Coman met assist van J. Kimmich FC Bayern München 1-1
23' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt Ji Dong-Won met assist van M. Gregoritsch FC Augsburg 2-1
48' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt K. Coman met assist van L. Goretzka FC Bayern München 2-2
53' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt D. Alaba met assist van K. Coman FC Bayern München 2-3
56' Wissel FC Bayern München Wissel T. Müller voor J. Rodríguez FC Bayern München
64' Wissel FC Bayern München Wissel F. Ribéry voor S. Gnabry FC Bayern München
69' Wissel FC Augsburg Wissel M. Richter voor K. Stafylidis FC Augsburg
72' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor L. Goretzka FC Bayern München
76' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor M. Richter FC Augsburg
78' Wissel FC Augsburg Wissel Koo Ja-Cheol voor J. Morávek FC Augsburg
82' Wissel FC Bayern München Wissel Javi Martínez voor Thiago Alcântara FC Bayern München
92' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor Javi Martínez FC Bayern München
Video hoogtepunten en samenvatting Augsburg - Bayern München
Opstellingen Augsburg - Bayern München
De opstellingen van Augsburg en Bayern München zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Augsburg gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Bayern München zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Manuel Baum
Wissels Augsburg
# Speler Pos.
13 Fabian Giefer K
15 Jozo Stanic V
4 Felix Götze V
18 Jan-Ingwer Callsen-Bracker V
23 Marco Richter M
24 Fredrik Jensen M
19 Ja-Cheol Koo M
Voorbeschouwing Augsburg - Bayern München

Augsburg en Bayern München treffen elkaar in de 22e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bibiana Steinhaus en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Augsburg en Bayern München in de Bundesliga vond plaats op 25 september 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Bayern München favoriet. 12 keer wist de ploeg van Augsburg te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Augsburg. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Augsburg 2
Winst Bayern München 12
Gelijkspel 1
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Augsburg op een 15e positie staat, terwijl we Bayern München terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Augsburg - Bayern München Opstelling Augsburg Opstelling Bayern München Live Augsburg - Bayern München Live Augsburg - Bayern München kijken Augsburg - Bayern München kijken Live Augsburg - Bayern München stream Augsburg - Bayern München Fox Sports Nabeschouwing Augsburg - Bayern München Uitslag Augsburg - Bayern München Statistieken Augsburg - Bayern München Bundesliga 2018/2019 Augsburg - Bayern München wedden Augsburg - Bayern München gokken Augsburg - Bayern München Unibet