Nabeschouwing Augsburg - Freiburg (4-1) || Bundesliga 2018/2019

Zondag 30 september 2018 - 18:00 uur



In de Bundesliga 2018/2019 neemt Augsburg het zondag 30 september 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in WWK Arena in Augsburg.

Via de Augsburg - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Augsburg - Freiburg (4-1)

Het Bundesliga duel tussen Augsburg en Freiburg is onder leiding van scheidsrechter Robert Kampka geëindigd in een 4-1 overwinning voor Augsburg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Caiuby, waarmee FC Augsburg met 1-0 de leiding nam. FC Augsburg vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Finnbogason op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van J. Schmid zorgde ervoor dat SC Freiburg in de 49e minuut op 2-1 kwam te staan.

A. Finnbogason zette FC Augsburg even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Robert Kampka toegekende penalty wist te benutten. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 83e minuut wist A. Finnbogason namens FC Augsburg de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robert Kampka en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Augsburg.

Wedstrijdstatistieken Augsburg - Freiburg
Goals
4
1
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
22
13
Schoten op doel
10
6
Aanvallen
91
114
Gevaarlijke aanvallen
46
40
Passes
409
408
Overtredingen
14
9
Buitenspel
2
0
Corners
5
3
Wissels
3
2
LIVE Augsburg - Freiburg 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Augsburg - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt Caiuby met assist van M. Richter FC Augsburg 1-0
34' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt A. Finnbogason met assist van J. Gouweleeuw FC Augsburg 2-0
41' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor N. Höfler SC Freiburg
46' Wissel SC Freiburg Wissel L. Waldschmidt voor M. Terrazzino SC Freiburg
49' Eigen doelpunt SC Freiburg Eigen doelpunt J. Schmid SC Freiburg 2-1
68' Penalty FC Augsburg Penalty A. Finnbogason FC Augsburg 3-1
70' Wissel FC Augsburg Wissel Koo Ja-Cheol voor M. Gregoritsch FC Augsburg
75' Wissel FC Augsburg Wissel A. Hahn voor M. Richter FC Augsburg
76' Wissel SC Freiburg Wissel T. Kleindienst voor F. Niederlechner SC Freiburg
83' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt A. Finnbogason met assist van A. Hahn FC Augsburg 4-1
85' Wissel FC Augsburg Wissel F. Götze voor D. Baier FC Augsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Augsburg - Freiburg
Opstellingen Augsburg - Freiburg
De opstellingen van Augsburg en Freiburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Augsburg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Freiburg zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Manuel Baum
Wissels Augsburg
# Speler Pos.
13 Fabian Giefer K
4 Felix Götze V
32 Raphael Framberger V
38 Kevin Danso V
19 Ja-Cheol Koo M
28 André Hahn A
21 Sergio Duvan Córdova Lezama A
Formatie 4-4-1-1
Coach Christian Streich
Wissels Freiburg
# Speler Pos.
26 Mark Flekken K
14 Patrick Kammerbauer M
38 Florian Kath M
20 Jérôme Gondorf M
9 Lucas Höler A
34 Tim Kleindienst A
11 Gian-Luca Waldschmidt A
Voorbeschouwing Augsburg - Freiburg

Augsburg en Freiburg treffen elkaar in de 6e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Kampka en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Augsburg en Freiburg in de Bundesliga vond plaats op 12 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Freiburg. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Freiburg favoriet. 5 keer wist de ploeg van Augsburg te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Augsburg. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Augsburg 3
Winst Freiburg 5
Gelijkspel 4
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Augsburg op een 13e positie staat, terwijl we Freiburg terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Augsburg - Freiburg Opstelling Augsburg Opstelling Freiburg Live Augsburg - Freiburg Live Augsburg - Freiburg kijken Augsburg - Freiburg kijken Live Augsburg - Freiburg stream Augsburg - Freiburg Fox Sports Nabeschouwing Augsburg - Freiburg Uitslag Augsburg - Freiburg Statistieken Augsburg - Freiburg Bundesliga 2018/2019 Augsburg - Freiburg wedden Augsburg - Freiburg gokken Augsburg - Freiburg Unibet