Nabeschouwing Augsburg - Hertha BSC (3-4) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 11 mei 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Augsburg het zaterdag 11 mei 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Hertha BSC. De wedstrijd wordt gespeeld in WWK Arena in Augsburg.

Via de Augsburg - Hertha BSC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Augsburg - Hertha BSC (3-4)

Het Bundesliga duel tussen Augsburg en Hertha BSC is onder leiding van scheidsrechter Guido Winkmann geëindigd in een 3-4 overwinning voor Hertha BSC. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door A. Hahn, waarmee FC Augsburg met 1-0 de leiding nam. Hertha BSC kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Plattenhardt, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam FC Augsburg vervolgens op 2-1. Het was M. Gregoritsch die vanaf 11 meter wist te scoren in de 50e minuut.

Na 66 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Grujić de 2-2 maakte voor Hertha BSC. FC Augsburg leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 70 minuten op voorsprong na een goal van M. Gregoritsch: 3-2. In de 75e minuut was het S. Kalou die Hertha BSC weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Waar iedereen dacht dat de wedstrijd hiermee zou eindigen in een gelijkspel, was het uiteindelijk Hertha BSC dat er toch nog met de winst vandoor zou gaan. Diep in de blessuretijd was S. Kalou de gevierde man die de 3-4 maakte en zo zijn ploeg op het laatste moment toch nog aan drie punten hielp.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Guido Winkmann bij een 3-4 eindstand in het voordeel van Hertha BSC.

LIVE Augsburg - Hertha BSC 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Augsburg - Hertha BSC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt A. Hahn met assist van J. Morávek FC Augsburg 1-0
43' Wissel FC Augsburg Wissel M. Gregoritsch voor Koo Ja-Cheol FC Augsburg
47' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt M. Plattenhardt met assist van O. Duda Hertha BSC 1-1
49' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor K. Rekik Hertha BSC
50' Penalty FC Augsburg Penalty M. Gregoritsch FC Augsburg 2-1
57' Wissel FC Augsburg Wissel K. Stafylidis voor P. Max FC Augsburg
66' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt M. Grujić met assist van V. Lazaro Hertha BSC 2-2
67' Wissel Hertha BSC Wissel J. Dilrosun voor L. Klünter Hertha BSC
70' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt M. Gregoritsch met assist van M. Richter FC Augsburg 3-2
73' Wissel FC Augsburg Wissel C. Janker voor J. Morávek FC Augsburg
75' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt S. Kalou met assist van V. Lazaro Hertha BSC 3-3
82' Wissel Hertha BSC Wissel D. Selke voor V. Ibišević Hertha BSC
87' Wissel Hertha BSC Wissel P. Köpke voor O. Duda Hertha BSC
92' Penalty Hertha BSC Penalty S. Kalou Hertha BSC 3-4
Video hoogtepunten en samenvatting Augsburg - Hertha BSC
Opstellingen Augsburg - Hertha BSC
De opstellingen van Augsburg en Hertha BSC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Augsburg gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Hertha BSC zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.