Nabeschouwing Augsburg - Wolfsburg (2-3) || Bundesliga 2018/2019

Zondag 23 december 2018 - 15:30 uur



In de Bundesliga 2018/2019 neemt Augsburg het zondag 23 december 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Wolfsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in WWK Arena in Augsburg.

Via de Augsburg - Wolfsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Augsburg - Wolfsburg (2-3)

Het Bundesliga duel tussen Augsburg en Wolfsburg is onder leiding van scheidsrechter Sören Storks geëindigd in een 2-3 overwinning voor Wolfsburg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door J. Guilavogui, waarmee VfL Wolfsburg met 0-1 de leiding nam. VfL Wolfsburg vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van William op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut wist FC Augsburg de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via R. Khedira.

Na 59 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Córdova de 2-2 maakte voor FC Augsburg. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk VfL Wolfsburg dat in de 89e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Y. Gerhardt de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sören Storks bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Wolfsburg.

Wedstrijdstatistieken Augsburg - Wolfsburg
Goals
2
3
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
10
16
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
103
128
Gevaarlijke aanvallen
42
31
Passes
359
481
Overtredingen
13
13
Buitenspel
3
2
Corners
3
4
Wissels
3
3
LIVE Augsburg - Wolfsburg 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Augsburg - Wolfsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt J. Guilavogui VfL Wolfsburg 0-1
39' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor M. Gregoritsch FC Augsburg
41' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt William met assist van A. Mehmedi VfL Wolfsburg 0-2
46' Wissel FC Augsburg Wissel S. Córdova voor M. Gregoritsch FC Augsburg
46' Wissel FC Augsburg Wissel A. Hahn voor M. Richter FC Augsburg
49' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt R. Khedira FC Augsburg 1-2
51' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor M. Arnold VfL Wolfsburg
56' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor R. Khedira FC Augsburg
56' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor D. Ginczek VfL Wolfsburg
59' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt S. Córdova met assist van J. Schmid FC Augsburg 2-2
65' Wissel VfL Wolfsburg Wissel E. Rexhbecaj voor M. Arnold VfL Wolfsburg
83' Wissel VfL Wolfsburg Wissel R. Steffen voor A. Mehmedi VfL Wolfsburg
83' Wissel FC Augsburg Wissel R. Framberger voor K. Stafylidis FC Augsburg
88' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor William VfL Wolfsburg
89' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt Y. Gerhardt met assist van R. Steffen VfL Wolfsburg 2-3
93' Wissel VfL Wolfsburg Wissel F. Uduokhai voor D. Ginczek VfL Wolfsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Augsburg - Wolfsburg
Opstellingen Augsburg - Wolfsburg
De opstellingen van Augsburg en Wolfsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Augsburg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wolfsburg zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Wissels Wolfsburg
# Speler Pos.
12 Pavao Pervan K
17 Felix Uduokhai V
3 Paul Verhaegh V
11 Felix Klaus M
10 Yunus Mallı M
37 Elvis Rexhbecaj M
8 Renato Steffen M
Voorbeschouwing Augsburg - Wolfsburg

Augsburg en Wolfsburg treffen elkaar in de 17e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sören Storks en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Augsburg en Wolfsburg in de Bundesliga vond plaats op 13 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Augsburg favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Wolfsburg slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Augsburg 6
Winst Wolfsburg 3
Gelijkspel 5
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Augsburg op een 15e positie staat, terwijl we Wolfsburg terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Augsburg - Wolfsburg Opstelling Augsburg Opstelling Wolfsburg Live Augsburg - Wolfsburg Live Augsburg - Wolfsburg kijken Augsburg - Wolfsburg kijken Live Augsburg - Wolfsburg stream Augsburg - Wolfsburg Fox Sports Nabeschouwing Augsburg - Wolfsburg Uitslag Augsburg - Wolfsburg Statistieken Augsburg - Wolfsburg Bundesliga 2018/2019 Augsburg - Wolfsburg wedden Augsburg - Wolfsburg gokken Augsburg - Wolfsburg Unibet