Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt (6-1) || Bundesliga 2018/2019

Zondag 5 mei 2019 - 18:00 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Bayer Leverkusen het zondag 5 mei 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Eintracht Frankfurt. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt (6-1)

Het Bundesliga duel tussen Bayer Leverkusen en Eintracht Frankfurt is onder leiding van scheidsrechter Robert Hartmann geëindigd in een 6-1 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 6-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Bayer 04 Leverkusen kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van K. Havertz. Bayer 04 Leverkusen vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Brandt op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 14e minuut wist Eintracht Frankfurt de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via F. Kostić.

Na 23 minuten werd de voorsprong voor Bayer 04 Leverkusen vergroot nadat L. Alario de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 28e minuut nadat C. Aránguiz namens Bayer 04 Leverkusen de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 34e minuut was het L. Alario van Bayer 04 Leverkusen wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Namens Bayer 04 Leverkusen mocht M. Hinteregger in de 36e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 6-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robert Hartmann en eindigde de wedstrijd dus met een 6-1 stand in het voordeel van Bayer Leverkusen.

LIVE Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt K. Havertz met assist van C. Aránguiz Bayer 04 Leverkusen 1-0
13' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt J. Brandt met assist van C. Aránguiz Bayer 04 Leverkusen 2-0
14' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt F. Kostić Eintracht Frankfurt 2-1
23' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt L. Alario met assist van L. Bender Bayer 04 Leverkusen 3-1
28' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt C. Aránguiz Bayer 04 Leverkusen 4-1
34' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt L. Alario met assist van K. Volland Bayer 04 Leverkusen 5-1
36' Eigen doelpunt Bayer 04 Leverkusen Eigen doelpunt M. Hinteregger Bayer 04 Leverkusen 6-1
37' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel L. Jović voor O. NDicka Eintracht Frankfurt
37' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel M. Gaćinović voor J. Willems Eintracht Frankfurt
43' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor M. Hinteregger Eintracht Frankfurt
44' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor D. Abraham Eintracht Frankfurt
60' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel A. Dragović voor S. Bender Bayer 04 Leverkusen
67' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel M. Weiser voor L. Bender Bayer 04 Leverkusen
74' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel T. Chandler voor D. da Costa Eintracht Frankfurt
83' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Paulinho voor L. Alario Bayer 04 Leverkusen
88' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor G. Fernandes Eintracht Frankfurt
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt
Opstellingen Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt
De opstellingen van Bayer Leverkusen en Eintracht Frankfurt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayer Leverkusen gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Eintracht Frankfurt zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.