Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Fortuna Düsseldorf (3-0) || Bundesliga 2019/2020

Zondag 26 januari 2020 - 18:00 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Bayer Leverkusen het zondag 26 januari 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Fortuna Düsseldorf. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - Fortuna Düsseldorf live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Fortuna Düsseldorf (3-0)

Het Bundesliga duel tussen Bayer Leverkusen en Fortuna Düsseldorf is onder leiding van scheidsrechter Daniel Schlager geëindigd in een 3-0 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door K. Havertz, waarmee Bayer 04 Leverkusen met 1-0 de leiding nam. Bayer 04 Leverkusen vergrootte in de 79e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Bender op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Vlak voor tijd werd de stand 3-0 doordat L. Alario van Bayer 04 Leverkusen een penalty wist te benutten in de 89e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniel Schlager, waardoor Bayer Leverkusen dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bayer Leverkusen - Fortuna Düsseldorf 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Fortuna Düsseldorf teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Fortuna Düsseldorf Gele kaart voor A. Hoffmann Fortuna Düsseldorf
40' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt K. Havertz met assist van K. Bellarabi Bayer 04 Leverkusen 1-0
63' Wissel Fortuna Düsseldorf Wissel K. Stoger voor O. Fink Fortuna Düsseldorf
64' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel L. Bailey voor K. Bellarabi Bayer 04 Leverkusen
65' Wissel Fortuna Düsseldorf Wissel D. Kownacki voor S. Skrzybski Fortuna Düsseldorf
76' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel L. Alario voor M. Diaby Bayer 04 Leverkusen
79' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt L. Bender met assist van K. Demirbay Bayer 04 Leverkusen 2-0
86' Gele kaart Fortuna Düsseldorf Gele kaart voor D. Kownacki Fortuna Düsseldorf
87' Gele kaart Fortuna Düsseldorf Gele kaart voor R. Hennings Fortuna Düsseldorf
87' Wissel Fortuna Düsseldorf Wissel O. Ampomah voor E. Thommy Fortuna Düsseldorf
87' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel N. Amiri voor K. Volland Bayer 04 Leverkusen
89' Penalty Bayer 04 Leverkusen Penalty L. Alario Bayer 04 Leverkusen 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - Fortuna Düsseldorf
Opstellingen Bayer Leverkusen - Fortuna Düsseldorf
De opstellingen van Bayer Leverkusen en Fortuna Düsseldorf zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayer Leverkusen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fortuna Düsseldorf zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.