Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Union Berlin (2-0) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 21 september 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Bayer Leverkusen het zaterdag 21 september 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Union Berlin. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - Union Berlin live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Union Berlin (2-0)

Het Bundesliga duel tussen Bayer Leverkusen en Union Berlin is onder leiding van scheidsrechter Robert Hartmann geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door K. Volland, waarmee Bayer 04 Leverkusen met 1-0 de leiding nam. Bayer 04 Leverkusen vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Alario op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut moest FC Union Berlin verder met een man minder nadat S. Polter een rode kaart had gekregen. Het lukte Bayer Leverkusen in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Bayer Leverkusen.

LIVE Bayer Leverkusen - Union Berlin 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Union Berlin teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt K. Volland Bayer 04 Leverkusen 1-0
25' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt L. Alario met assist van Wendell Bayer 04 Leverkusen 2-0
46' Wissel FC Union Berlin Wissel A. Gogia voor S. Becker FC Union Berlin
49' Wissel FC Union Berlin Wissel K. Reichel voor C. Lenz FC Union Berlin
61' Wissel FC Union Berlin Wissel S. Polter voor M. Ingvartsen FC Union Berlin
64' Rode kaart FC Union Berlin Rode kaart voor S. Polter FC Union Berlin
67' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel M. Weiser voor L. Bender Bayer 04 Leverkusen
70' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel K. Demirbay voor J. Baumgartlinger Bayer 04 Leverkusen
83' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Paulinho voor N. Amiri Bayer 04 Leverkusen
86' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor K. Schlotterbeck FC Union Berlin
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - Union Berlin
Opstellingen Bayer Leverkusen - Union Berlin
De opstellingen van Bayer Leverkusen en Union Berlin zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayer Leverkusen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Union Berlin zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.