Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Union Berlin (2-0) || Bundesliga

Zaterdag 21 september 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga neemt Bayer Leverkusen het zaterdag 21 september 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Union Berlin. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - Union Berlin live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Union Berlin (2-0)

Het Bundesliga duel tussen Bayer Leverkusen en Union Berlin is onder leiding van scheidsrechter Robert Hartmann geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door K. Volland, waarmee Bayer Leverkusen met 1-0 de leiding nam. Bayer Leverkusen vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Alario op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut moest Union Berlin verder met een man minder nadat S. Polter een rode kaart had gekregen. Het lukte Bayer Leverkusen in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Bayer Leverkusen.

Wedstrijdstatistieken Bayer Leverkusen - Union Berlin
Goals
2
0
Balbezit
66%
34%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
23
6
Schoten op doel
7
2
Aanvallen
151
89
Gevaarlijke aanvallen
42
26
Passes
751
370
Overtredingen
10
12
Buitenspel
2
1
Corners
8
1
Wissels
3
3
LIVE Bayer Leverkusen - Union Berlin 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Union Berlin teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Doelpunt Bayer Leverkusen Doelpunt K. Volland Bayer Leverkusen 1-0
25' Doelpunt Bayer Leverkusen Doelpunt L. Alario met assist van Wendell Bayer Leverkusen 2-0
46' Wissel Union Berlin Wissel A. Gogia voor S. Becker Union Berlin
49' Wissel Union Berlin Wissel K. Reichel voor C. Lenz Union Berlin
61' Wissel Union Berlin Wissel S. Polter voor M. Ingvartsen Union Berlin
64' Rode kaart Union Berlin Rode kaart voor S. Polter Union Berlin
67' Wissel Bayer Leverkusen Wissel M. Weiser voor L. Bender Bayer Leverkusen
70' Wissel Bayer Leverkusen Wissel K. Demirbay voor J. Baumgartlinger Bayer Leverkusen
83' Wissel Bayer Leverkusen Wissel Paulinho voor N. Amiri Bayer Leverkusen
86' Gele kaart Union Berlin Gele kaart voor K. Schlotterbeck Union Berlin
Opstellingen Bayer Leverkusen - Union Berlin
De opstellingen van Bayer Leverkusen en Union Berlin zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayer Leverkusen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Union Berlin zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Peter Bosz
Formatie 4-4-2
Coach Urs Fischer
Wissels Union Berlin
# Speler Pos.
35 Moritz Nicolas K
14 Ken Reichel V
24 Manuel Schmiedebach M
8 Joshua Mees M
7 Akaki Gogia M
29 Michael Parensen M
23 Felix Kroos M
11 Anthony Ujah A
9 Sebastian Polter A
Voorbeschouwing Bayer Leverkusen - Union Berlin

Bayer Leverkusen en Union Berlin treffen elkaar in de 5e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Hartmann en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bayer Leverkusen en Union Berlin elkaar treffen in de Bundesliga.

Resultaat Aantal
Winst Bayer Leverkusen 0
Winst Union Berlin 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bayer Leverkusen op een 8e positie staat, terwijl we Union Berlin terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Bayer Leverkusen - Union Berlin Opstelling Bayer Leverkusen Opstelling Union Berlin Live Bayer Leverkusen - Union Berlin Live Bayer Leverkusen - Union Berlin kijken Bayer Leverkusen - Union Berlin kijken Live Bayer Leverkusen - Union Berlin stream Bayer Leverkusen - Union Berlin Fox Sports Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Union Berlin Uitslag Bayer Leverkusen - Union Berlin Statistieken Bayer Leverkusen - Union Berlin Bundesliga 2019/2020 Bayer Leverkusen - Union Berlin wedden Bayer Leverkusen - Union Berlin gokken Bayer Leverkusen - Union Berlin Unibet