Nabeschouwing Bayern München - Freiburg (1-1) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 3 november 2018 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Bayern München het zaterdag 3 november 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Freiburg (1-1)

De Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen Bayern München en Freiburg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 80e minuut door S. Gnabry, waarmee FC Bayern München met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat SC Freiburg het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 89e minuut was het namelijk L. Höler die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Bayern München - Freiburg 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

63' Wissel FC Bayern München Wissel F. Ribéry voor A. Robben FC Bayern München
67' Wissel SC Freiburg Wissel M. Terrazzino voor M. Frantz SC Freiburg
71' Wissel FC Bayern München Wissel T. Müller voor J. Rodríguez FC Bayern München
79' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor Rafinha FC Bayern München
79' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor A. Schwolow SC Freiburg
80' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt S. Gnabry met assist van Rafinha FC Bayern München 1-0
83' Wissel FC Bayern München Wissel L. Goretzka voor S. Gnabry FC Bayern München
83' Wissel SC Freiburg Wissel L. Waldschmidt voor T. Kleindienst SC Freiburg
89' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt L. Höler met assist van C. Günter SC Freiburg 1-1
90' Wissel SC Freiburg Wissel P. Lienhart voor L. Höler SC Freiburg
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Freiburg
Opstellingen Bayern München - Freiburg
De opstellingen van Bayern München en Freiburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayern München gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Freiburg zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bayern München - Freiburg

Bayern München en Freiburg treffen elkaar in de 10e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Zwayer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bayern München en Freiburg in de Bundesliga vond plaats op 4 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayern München. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Bayern München favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Freiburg slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bayern München 13
Winst Freiburg 1
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bayern München op een 2e positie staat, terwijl we Freiburg terugvinden op de 11e plaats.