Nabeschouwing Bayern München - Hertha BSC (1-0) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 23 februari 2019 - 15:30 uur



In de Bundesliga 2018/2019 neemt Bayern München het zaterdag 23 februari 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Hertha BSC. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Hertha BSC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Hertha BSC (1-0)

Het Bundesliga duel tussen Bayern München en Hertha BSC is onder leiding van scheidsrechter Harm Osmers geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door Javi Martínez, waarmee FC Bayern München met 1-0 de leiding nam. In de 84e minuut moest K. Rekik van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Harm Osmers een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Hertha BSC verder met een speler minder.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Harm Osmers, waardoor Bayern München de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Bayern München - Hertha BSC
Goals
1
0
Balbezit
61%
39%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
12
9
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
113
105
Gevaarlijke aanvallen
52
25
Passes
597
379
Overtredingen
12
8
Buitenspel
6
2
Corners
11
3
Wissels
3
2
LIVE Bayern München - Hertha BSC 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Hertha BSC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel FC Bayern München Wissel Thiago Alcântara voor L. Goretzka FC Bayern München
51' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor J. Kimmich FC Bayern München
58' Wissel FC Bayern München Wissel K. Coman voor F. Ribéry FC Bayern München
62' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Javi Martínez met assist van J. Rodríguez FC Bayern München 1-0
67' Wissel FC Bayern München Wissel T. Müller voor K. Coman FC Bayern München
79' Wissel Hertha BSC Wissel D. Jastrzembski voor S. Kalou Hertha BSC
79' Wissel Hertha BSC Wissel P. Dárdai voor A. Maier Hertha BSC
84' Rode kaart Hertha BSC Rode kaart voor K. Rekik Hertha BSC
91' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor J. Rodríguez FC Bayern München
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Hertha BSC
Opstellingen Bayern München - Hertha BSC
De opstellingen van Bayern München en Hertha BSC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayern München gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Hertha BSC zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Pál Dárdai
Wissels Hertha BSC
# Speler Pos.
1 Thomas Kraft K
13 Lukas Klünter V
29 Florian Baak V
3 Per Ciljan Skjelbred M
6 Vladimír Darida M
24 Palko Dárdai A
32 Dennis Jastrzembski A
Voorbeschouwing Bayern München - Hertha BSC

Bayern München en Hertha BSC treffen elkaar in de 23e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Harm Osmers en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bayern München en Hertha BSC in de Bundesliga vond plaats op 28 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hertha BSC. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Bayern München favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Hertha BSC slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bayern München 15
Winst Hertha BSC 2
Gelijkspel 5
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bayern München op een 2e positie staat, terwijl we Hertha BSC terugvinden op de 10e plaats.

Tags
Bayern München - Hertha BSC Opstelling Bayern München Opstelling Hertha BSC Live Bayern München - Hertha BSC Live Bayern München - Hertha BSC kijken Bayern München - Hertha BSC kijken Live Bayern München - Hertha BSC stream Bayern München - Hertha BSC Fox Sports Nabeschouwing Bayern München - Hertha BSC Uitslag Bayern München - Hertha BSC Statistieken Bayern München - Hertha BSC Bundesliga 2018/2019 Bayern München - Hertha BSC wedden Bayern München - Hertha BSC gokken Bayern München - Hertha BSC Unibet