Nabeschouwing Bayern München - Hoffenheim (3-1) || Bundesliga 2018/2019

Vrijdag 24 augustus 2018 - 20:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Bayern München het vrijdag 24 augustus 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Hoffenheim. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Hoffenheim live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Hoffenheim (3-1)

Het Bundesliga duel tussen Bayern München en Hoffenheim is onder leiding van scheidsrechter Bastian Dankert geëindigd in een 3-1 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door T. Müller, waarmee FC Bayern München met 1-0 de leiding nam. TSG Hoffenheim kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Á. Szalai, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam FC Bayern München vervolgens op 2-1. Het was R. Lewandowski die vanaf 11 meter wist te scoren in de 79e minuut.

Na 90 minuten werd de voorsprong voor FC Bayern München vergroot nadat A. Robben de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Bayern München.

LIVE Bayern München - Hoffenheim 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Hoffenheim teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor K. Nuhu TSG Hoffenheim
23' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt T. Müller met assist van J. Kimmich FC Bayern München 1-0
29' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor L. Bittencourt TSG Hoffenheim
43' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor P. Kadeřábek TSG Hoffenheim
47' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor N. Schulz TSG Hoffenheim
49' Wissel FC Bayern München Wissel A. Robben voor K. Coman FC Bayern München
50' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor T. Müller FC Bayern München
46' Wissel TSG Hoffenheim Wissel S. Zuber voor V. Grifo TSG Hoffenheim
57' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt Á. Szalai met assist van E. Bičakčić TSG Hoffenheim 1-1
67' Wissel TSG Hoffenheim Wissel K. Akpoguma voor K. Nuhu TSG Hoffenheim
67' Wissel FC Bayern München Wissel L. Goretzka voor Javi Martínez FC Bayern München
74' Wissel TSG Hoffenheim Wissel H. Nordtveit voor K. Vogt TSG Hoffenheim
79' Penalty FC Bayern München Penalty R. Lewandowski FC Bayern München 2-1
83' Wissel FC Bayern München Wissel J. Rodríguez voor F. Ribéry FC Bayern München
90' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt A. Robben met assist van T. Müller FC Bayern München 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Hoffenheim
Opstellingen Bayern München - Hoffenheim
De opstellingen van Bayern München en Hoffenheim zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayern München gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Hoffenheim zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.