Nabeschouwing Bayern München - Mainz 05 (6-0) || Bundesliga 2018/2019

Zondag 17 maart 2019 - 18:00 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Bayern München het zondag 17 maart 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Mainz 05. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Mainz 05 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Mainz 05 (6-0)

Het Bundesliga duel tussen Bayern München en Mainz 05 is onder leiding van scheidsrechter Frank Willenborg geëindigd in een 6-0 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Bayern München kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van R. Lewandowski. FC Bayern München vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Rodríguez op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut volgde een derde treffer van FC Bayern München, waarmee K. Coman zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam FC Bayern München geen gas terug, waardoor in de 51e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van J. Rodríguez. De 5-0 voor FC Bayern München volgde even later in de 55e minuut nadat J. Rodríguez namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 70e minuut en kwam op naam te staan van FC Bayern München speler A. Davies, die daarmee tekende voor de 6-0.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Frank Willenborg en eindigde de wedstrijd dus met een 6-0 stand in het voordeel van Bayern München, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Bayern München - Mainz 05 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Mainz 05 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van D. Alaba FC Bayern München 1-0
33' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt J. Rodríguez met assist van L. Goretzka FC Bayern München 2-0
39' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt K. Coman met assist van Thiago Alcântara FC Bayern München 3-0
46' Wissel FSV Mainz 05 Wissel P. Malong voor J. Boëtius FSV Mainz 05
51' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt J. Rodríguez met assist van J. Boateng FC Bayern München 4-0
55' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt J. Rodríguez met assist van T. Müller FC Bayern München 5-0
59' Wissel FC Bayern München Wissel A. Davies voor D. Alaba FC Bayern München
63' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Aarón Martín voor J. Mateta FSV Mainz 05
66' Wissel FC Bayern München Wissel F. Ribéry voor K. Coman FC Bayern München
70' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt A. Davies FC Bayern München 6-0
72' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor N. Süle FC Bayern München
73' Wissel FC Bayern München Wissel Rafinha voor J. Rodríguez FC Bayern München
75' Wissel FSV Mainz 05 Wissel G. Donati voor L. Öztunali FSV Mainz 05
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Mainz 05
Opstellingen Bayern München - Mainz 05
De opstellingen van Bayern München en Mainz 05 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayern München gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Mainz 05 zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Sandro Schwarz
Voorbeschouwing Bayern München - Mainz 05

Bayern München en Mainz 05 treffen elkaar in de 26e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Frank Willenborg en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bayern München en Mainz 05 in de Bundesliga vond plaats op 27 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayern München. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide ploegen is Bayern München favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl Mainz 05 slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bayern München 16
Winst Mainz 05 4
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bayern München op een 1e positie staat, terwijl we Mainz 05 terugvinden op de 13e plaats.