Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Hertha BSC (2-1) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 27 juni 2020 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Borussia M'gladbach het zaterdag 27 juni 2020 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Hertha BSC. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion im Borussia-Park in Mönchengladbach.

Via de Borussia M'gladbach - Hertha BSC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Hertha BSC (2-1)

Het Bundesliga duel tussen Borussia M'gladbach en Hertha BSC is onder leiding van scheidsrechter Deniz Aytekin geëindigd in een 2-1 overwinning voor Borussia M'gladbach. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door J. Hofmann, waarmee Borussia Mönchengladbach met 1-0 de leiding nam. Borussia Mönchengladbach vergrootte in de 78e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Embolo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 91e minuut wist Hertha BSC de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via V. Ibisevic. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Hertha BSC kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Deniz Aytekin, waardoor Borussia M'gladbach dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Borussia M'gladbach - Hertha BSC 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia M'gladbach - Hertha BSC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt J. Hofmann met assist van B. Embolo Borussia Mönchengladbach 1-0
43' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor C. Kramer Borussia Mönchengladbach
46' Wissel Hertha BSC Wissel M. Leckie voor A. Esswein Hertha BSC
46' Wissel Hertha BSC Wissel P. Skjelbred voor M. Grujic Hertha BSC
46' Wissel Hertha BSC Wissel A. Maier voor M. Plattenhardt Hertha BSC
50' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor P. Skjelbred Hertha BSC
52' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor N. Stark Hertha BSC
60' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel I. Traore voor P. Herrmann Borussia Mönchengladbach
67' Wissel Hertha BSC Wissel V. Ibisevic voor V. Darida Hertha BSC
76' Wissel Hertha BSC Wissel J. Ngankam voor P. Skjelbred Hertha BSC
78' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt B. Embolo met assist van J. Hofmann Borussia Mönchengladbach 2-0
88' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel L. Benes voor B. Embolo Borussia Mönchengladbach
91' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt V. Ibisevic met assist van J. Ngankam Hertha BSC 2-1
92' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel T. Jantschke voor S. Lainer Borussia Mönchengladbach
92' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Raffael voor L. Stindl Borussia Mönchengladbach
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia M'gladbach - Hertha BSC
Opstellingen Borussia M'gladbach - Hertha BSC
De opstellingen van Borussia M'gladbach en Hertha BSC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Borussia M'gladbach gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hertha BSC zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.