Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Red Bull Leipzig (2-0) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 25 januari 2020 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Eintracht Frankfurt het zaterdag 25 januari 2020 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Red Bull Leipzig. De wedstrijd wordt gespeeld in Commerzbank-Arena in Frankfurt am Main.

Via de Eintracht Frankfurt - Red Bull Leipzig live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Red Bull Leipzig (2-0)

Het Bundesliga duel tussen Eintracht Frankfurt en Red Bull Leipzig is onder leiding van scheidsrechter Daniel Siebert geëindigd in een 2-0 overwinning voor Eintracht Frankfurt. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door A. Toure, waarmee Eintracht Frankfurt met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Eintracht Frankfurt opnieuw te scoren. In de 94e minuut was het F. Kostic die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Eintracht Frankfurt.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Eintracht Frankfurt.

LIVE Eintracht Frankfurt - Red Bull Leipzig 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eintracht Frankfurt - Red Bull Leipzig teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor S. Rode Eintracht Frankfurt
48' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt A. Toure met assist van M. Hinteregger Eintracht Frankfurt 1-0
52' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor M. Sabitzer RB Leipzig
66' Wissel RB Leipzig Wissel Y. Poulsen voor K. Laimer RB Leipzig
71' Wissel RB Leipzig Wissel A. Lookman voor T. Adams RB Leipzig
77' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel G. Paciencia voor B. Dost Eintracht Frankfurt
80' Wissel RB Leipzig Wissel E. Forsberg voor A. Haidara RB Leipzig
88' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor M. Halstenberg RB Leipzig
88' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel D. da Costa voor T. Chandler Eintracht Frankfurt
92' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel D. Kohr voor M. Gacinovic Eintracht Frankfurt
94' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt F. Kostic met assist van G. Paciencia Eintracht Frankfurt 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Eintracht Frankfurt - Red Bull Leipzig
Opstellingen Eintracht Frankfurt - Red Bull Leipzig
De opstellingen van Eintracht Frankfurt en Red Bull Leipzig zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eintracht Frankfurt gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Red Bull Leipzig zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Eintracht Frankfurt - Red Bull Leipzig

Eintracht Frankfurt en Red Bull Leipzig treffen elkaar in de 19e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Siebert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Eintracht Frankfurt en Red Bull Leipzig in de Bundesliga vond plaats op 25 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Red Bull Leipzig. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Red Bull Leipzig favoriet. 3 keer wist de ploeg van Eintracht Frankfurt te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Eintracht Frankfurt. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Eintracht Frankfurt 1
Winst Red Bull Leipzig 3
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eintracht Frankfurt op een 11e positie staat, terwijl we Red Bull Leipzig terugvinden op de 1e plaats.