Nabeschouwing Fortuna Düsseldorf - Bayer Leverkusen (1-2) || Bundesliga 2018/2019

Woensdag 26 september 2018 - 18:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Fortuna Düsseldorf het woensdag 26 september 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in ESPRIT arena in Düsseldorf.

Via de Fortuna Düsseldorf - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fortuna Düsseldorf - Bayer Leverkusen (1-2)

Het Bundesliga duel tussen Fortuna Düsseldorf en Bayer Leverkusen is onder leiding van scheidsrechter Manuel Gräfe geëindigd in een 1-2 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door K. Volland, waarmee Bayer 04 Leverkusen met 0-1 de leiding nam. Bayer 04 Leverkusen vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Volland op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Vlak voor tijd werd de stand 1-2 doordat R. Hennings van Fortuna Düsseldorf een penalty wist te benutten in de 94e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Manuel Gräfe, waardoor Bayer Leverkusen dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fortuna Düsseldorf - Bayer Leverkusen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fortuna Düsseldorf - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor K. Havertz Bayer 04 Leverkusen
42' Gele kaart Fortuna Düsseldorf Gele kaart voor K. Ayhan Fortuna Düsseldorf
42' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor L. Bailey Bayer 04 Leverkusen
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel M. Weiser voor T. Jedvaj Bayer 04 Leverkusen
51' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt K. Volland met assist van D. Kohr Bayer 04 Leverkusen 0-1
58' Wissel Fortuna Düsseldorf Wissel D. Lukebakio voor B. Raman Fortuna Düsseldorf
60' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt K. Volland met assist van K. Havertz Bayer 04 Leverkusen 0-2
65' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel J. Brandt voor K. Havertz Bayer 04 Leverkusen
65' Wissel Fortuna Düsseldorf Wissel M. Ducksch voor K. Stöger Fortuna Düsseldorf
72' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel A. Dragović voor L. Bender Bayer 04 Leverkusen
73' Gele kaart Fortuna Düsseldorf Gele kaart voor A. Morales Fortuna Düsseldorf
74' Wissel Fortuna Düsseldorf Wissel T. Usami voor J. Zimmer Fortuna Düsseldorf
94' Penalty Fortuna Düsseldorf Penalty R. Hennings Fortuna Düsseldorf 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Fortuna Düsseldorf - Bayer Leverkusen
Opstellingen Fortuna Düsseldorf - Bayer Leverkusen
De opstellingen van Fortuna Düsseldorf en Bayer Leverkusen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fortuna Düsseldorf gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Bayer Leverkusen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.