Nabeschouwing Hertha BSC - Borussia M'gladbach (4-2) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 22 september 2018 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Hertha BSC het zaterdag 22 september 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Borussia M'gladbach. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympiastadion Berlin in Berlin.

Via de Hertha BSC - Borussia M'gladbach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hertha BSC - Borussia M'gladbach (4-2)

Het Bundesliga duel tussen Hertha BSC en Borussia M'gladbach is onder leiding van scheidsrechter Markus Schmidt geëindigd in een 4-2 overwinning voor Hertha BSC. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 29 minuten. T. Hazard maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Borussia Mönchengladbach vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Hertha BSC kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Ibišević, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 34e minuut zette V. Lazaro zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Hertha BSC de leiding in de wedstrijd nam.

Na 63 minuten werd de voorsprong voor Hertha BSC vergroot nadat V. Ibišević de 3-1 wist te scoren. In de 67e minuut kwam Borussia Mönchengladbach weer dichterbij, nadat A. Pléa de stand terug wist te brengen naar 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 73e minuut en kwam op naam te staan van Hertha BSC speler O. Duda, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Markus Schmidt en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Hertha BSC.

LIVE Hertha BSC - Borussia M'gladbach 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hertha BSC - Borussia M'gladbach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor O. Duda Hertha BSC
28' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor N. Stark Hertha BSC
29' Penalty Borussia Mönchengladbach Penalty T. Hazard Borussia Mönchengladbach 0-1
31' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt V. Ibišević met assist van M. Plattenhardt Hertha BSC 1-1
34' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt V. Lazaro met assist van J. Dilrosun Hertha BSC 2-1
46' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel P. Herrmann voor T. Jantschke Borussia Mönchengladbach
46' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel F. Neuhaus voor F. Johnson Borussia Mönchengladbach
56' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor D. Zakaria Borussia Mönchengladbach
63' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt V. Ibišević met assist van S. Kalou Hertha BSC 3-1
67' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt A. Pléa met assist van P. Herrmann Borussia Mönchengladbach 3-2
69' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor P. Herrmann Borussia Mönchengladbach
72' Wissel Hertha BSC Wissel P. Skjelbred voor M. Grujić Hertha BSC
73' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt O. Duda Hertha BSC 4-2
76' Wissel Hertha BSC Wissel D. Selke voor V. Ibišević Hertha BSC
77' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel M. Cuisance voor N. Elvedi Borussia Mönchengladbach
87' Wissel Hertha BSC Wissel D. Luckassen voor O. Duda Hertha BSC
Video hoogtepunten en samenvatting Hertha BSC - Borussia M'gladbach
Opstellingen Hertha BSC - Borussia M'gladbach
De opstellingen van Hertha BSC en Borussia M'gladbach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hertha BSC gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Borussia M'gladbach zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.