Nabeschouwing Hertha BSC - Eintracht Frankfurt (1-0) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 8 december 2018 - 18:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Hertha BSC het zaterdag 8 december 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Eintracht Frankfurt. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympiastadion Berlin in Berlin.

Via de Hertha BSC - Eintracht Frankfurt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hertha BSC - Eintracht Frankfurt (1-0)

Het Bundesliga duel tussen Hertha BSC en Eintracht Frankfurt is onder leiding van scheidsrechter Daniel Schlager geëindigd in een 1-0 overwinning voor Hertha BSC. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door M. Grujić, waarmee Hertha BSC met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Hertha BSC.

LIVE Hertha BSC - Eintracht Frankfurt 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hertha BSC - Eintracht Frankfurt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt M. Grujić met assist van M. Plattenhardt Hertha BSC 1-0
65' Wissel Hertha BSC Wissel M. Mittelstädt voor S. Kalou Hertha BSC
66' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor D. Selke Hertha BSC
72' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel J. Willems voor G. Fernandes Eintracht Frankfurt
72' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel M. Gaćinović voor A. Rebić Eintracht Frankfurt
81' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel N. Müller voor D. da Costa Eintracht Frankfurt
83' Wissel Hertha BSC Wissel O. Duda voor V. Ibišević Hertha BSC
90' Wissel Hertha BSC Wissel P. Skjelbred voor A. Maier Hertha BSC
Video hoogtepunten en samenvatting Hertha BSC - Eintracht Frankfurt
Opstellingen Hertha BSC - Eintracht Frankfurt
De opstellingen van Hertha BSC en Eintracht Frankfurt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hertha BSC gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Eintracht Frankfurt zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Hertha BSC - Eintracht Frankfurt

Hertha BSC en Eintracht Frankfurt treffen elkaar in de 14e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Schlager en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hertha BSC en Eintracht Frankfurt in de Bundesliga vond plaats op 21 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hertha BSC. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Hertha BSC favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Eintracht Frankfurt slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Hertha BSC 9
Winst Eintracht Frankfurt 5
Gelijkspel 6
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hertha BSC op een 8e positie staat, terwijl we Eintracht Frankfurt terugvinden op de 5e plaats.