Nabeschouwing Hertha BSC - Mainz 05 (2-1) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 2 maart 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Hertha BSC het zaterdag 2 maart 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Mainz 05. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympiastadion Berlin in Berlin.

Via de Hertha BSC - Mainz 05 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hertha BSC - Mainz 05 (2-1)

Het Bundesliga duel tussen Hertha BSC en Mainz 05 is onder leiding van scheidsrechter Deniz Aytekin geëindigd in een 2-1 overwinning voor Hertha BSC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van N. Stark zette FSV Mainz 05 op een 0-1 voorsprong in de 46e minuut van de wedstrijd. Hertha BSC kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Grujić, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut zette N. Stark zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Hertha BSC de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Deniz Aytekin, waardoor Hertha BSC dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hertha BSC - Mainz 05 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hertha BSC - Mainz 05 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Eigen doelpunt FSV Mainz 05 Eigen doelpunt N. Stark FSV Mainz 05 0-1
50' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt M. Grujić Hertha BSC 1-1
60' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt N. Stark met assist van V. Lazaro Hertha BSC 2-1
61' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor S. Bell FSV Mainz 05
65' Wissel FSV Mainz 05 Wissel J. Mateta voor K. Onisiwo FSV Mainz 05
67' Wissel Hertha BSC Wissel V. Ibišević voor D. Selke Hertha BSC
77' Wissel Hertha BSC Wissel M. Leckie voor S. Kalou Hertha BSC
79' Wissel FSV Mainz 05 Wissel A. Maxim voor D. Latza FSV Mainz 05
87' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor G. Donati FSV Mainz 05
87' Wissel FSV Mainz 05 Wissel P. Malong voor G. Donati FSV Mainz 05
93' Wissel Hertha BSC Wissel F. Baak voor O. Duda Hertha BSC
Video hoogtepunten en samenvatting Hertha BSC - Mainz 05
Opstellingen Hertha BSC - Mainz 05
De opstellingen van Hertha BSC en Mainz 05 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hertha BSC gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Mainz 05 zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.