Nabeschouwing Mainz 05 - Augsburg (2-1) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 15 september 2018 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Mainz 05 het zaterdag 15 september 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Augsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in OPEL ARENA in Mainz.

Via de Mainz 05 - Augsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mainz 05 - Augsburg (2-1)

Het Bundesliga duel tussen Mainz 05 en Augsburg is onder leiding van scheidsrechter Martin Petersen geëindigd in een 2-1 overwinning voor Mainz 05. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 82e minuut door Ji Dong-Won, waarmee FC Augsburg met 0-1 de leiding nam. FSV Mainz 05 kwam in de 87e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Ujah, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 93e minuut zette A. Maxim zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee FSV Mainz 05 de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin Petersen, waardoor Mainz 05 dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Mainz 05 - Augsburg 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mainz 05 - Augsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

54' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor R. Baku FSV Mainz 05
60' Wissel FC Augsburg Wissel Caiuby voor M. Richter FC Augsburg
73' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor R. Khedira FC Augsburg
73' Wissel FSV Mainz 05 Wissel A. Ujah voor J. Mateta FSV Mainz 05
73' Wissel FC Augsburg Wissel Ji Dong-Won voor M. Gregoritsch FC Augsburg
79' Wissel FSV Mainz 05 Wissel A. Gurleyen voor N. Bungert FSV Mainz 05
82' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt Ji Dong-Won FC Augsburg 0-1
84' Wissel FC Augsburg Wissel S. Córdova voor Ji Dong-Won FC Augsburg
86' Wissel FSV Mainz 05 Wissel A. Maxim voor R. Baku FSV Mainz 05
87' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt A. Ujah FSV Mainz 05 1-1
92' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor J. Gouweleeuw FC Augsburg
93' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt A. Maxim FSV Mainz 05 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Mainz 05 - Augsburg
Opstellingen Mainz 05 - Augsburg
De opstellingen van Mainz 05 en Augsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mainz 05 gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Augsburg zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.