Nabeschouwing Mainz 05 - Bayern München (1-2) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 27 oktober 2018 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Mainz 05 het zaterdag 27 oktober 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in OPEL ARENA in Mainz.

Via de Mainz 05 - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mainz 05 - Bayern München (1-2)

Het Bundesliga duel tussen Mainz 05 en Bayern München is onder leiding van scheidsrechter Harm Osmers geëindigd in een 1-2 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door L. Goretzka, waarmee FC Bayern München met 0-1 de leiding nam. FSV Mainz 05 kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Boëtius, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 62e minuut zette Thiago Alcântara zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Bayern München de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Harm Osmers, waardoor Bayern München dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Mainz 05 - Bayern München 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mainz 05 - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt L. Goretzka met assist van J. Kimmich FC Bayern München 0-1
43' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Aarón Martín FSV Mainz 05
48' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt J. Boëtius met assist van D. Brosinski FSV Mainz 05 1-1
55' Wissel FC Bayern München Wissel Renato Sanches voor L. Goretzka FC Bayern München
57' Wissel FC Bayern München Wissel F. Ribéry voor S. Gnabry FC Bayern München
61' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor L. Öztunali FSV Mainz 05
62' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Thiago Alcântara met assist van R. Lewandowski FC Bayern München 1-2
68' Wissel FSV Mainz 05 Wissel A. Ujah voor P. Malong FSV Mainz 05
69' Wissel FSV Mainz 05 Wissel R. Quaison voor J. Mateta FSV Mainz 05
83' Wissel FC Bayern München Wissel Rafinha voor T. Müller FC Bayern München
84' Wissel FSV Mainz 05 Wissel A. Maxim voor D. Latza FSV Mainz 05
86' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor Javi Martínez FC Bayern München
88' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor A. Ujah FSV Mainz 05
Video hoogtepunten en samenvatting Mainz 05 - Bayern München
Opstellingen Mainz 05 - Bayern München
De opstellingen van Mainz 05 en Bayern München zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mainz 05 gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bayern München zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.