Nabeschouwing Mainz 05 - Freiburg (5-0) || Bundesliga 2018/2019

Vrijdag 5 april 2019 - 20:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Mainz 05 het vrijdag 5 april 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in OPEL ARENA in Mainz.

Via de Mainz 05 - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mainz 05 - Freiburg (5-0)

Het Bundesliga duel tussen Mainz 05 en Freiburg is onder leiding van scheidsrechter Sven Jablonski geëindigd in een 5-0 overwinning voor Mainz 05. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door J. Boëtius, waarmee FSV Mainz 05 met 1-0 de leiding nam. FSV Mainz 05 vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Mateta op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut volgde een derde treffer van FSV Mainz 05, waarmee J. Mateta zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam FSV Mainz 05 geen gas terug, waardoor in de 73e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van K. Onisiwo. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor FSV Mainz 05. Deze werd gescoord door J. Mateta in de 77e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sven Jablonski en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Mainz 05.

LIVE Mainz 05 - Freiburg 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mainz 05 - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt J. Boëtius FSV Mainz 05 1-0
25' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt J. Mateta met assist van J. Boëtius FSV Mainz 05 2-0
33' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt J. Mateta met assist van Aarón Martín FSV Mainz 05 3-0
41' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor P. Malong FSV Mainz 05
46' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor N. Höfler SC Freiburg
46' Wissel SC Freiburg Wissel F. Niederlechner voor M. Frantz SC Freiburg
46' Wissel SC Freiburg Wissel L. Waldschmidt voor L. Höler SC Freiburg
55' Wissel FSV Mainz 05 Wissel K. Onisiwo voor P. Malong FSV Mainz 05
57' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor D. Latza FSV Mainz 05
64' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor A. Maxim FSV Mainz 05
68' Wissel FSV Mainz 05 Wissel A. Hack voor N. Bungert FSV Mainz 05
73' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt K. Onisiwo met assist van J. Boëtius FSV Mainz 05 4-0
77' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt J. Mateta met assist van K. Onisiwo FSV Mainz 05 5-0
79' Wissel FSV Mainz 05 Wissel A. Maxim voor R. Quaison FSV Mainz 05
83' Wissel SC Freiburg Wissel R. Koch voor P. Stenzel SC Freiburg
Video hoogtepunten en samenvatting Mainz 05 - Freiburg
Opstellingen Mainz 05 - Freiburg
De opstellingen van Mainz 05 en Freiburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mainz 05 gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Freiburg zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.