Nabeschouwing Nürnberg - Hannover 96 (2-0) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 22 september 2018 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Nürnberg het zaterdag 22 september 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Hannover 96. De wedstrijd wordt gespeeld in Max-Morlock-Stadion in Neurenberg.

Via de Nürnberg - Hannover 96 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nürnberg - Hannover 96 (2-0)

Het Bundesliga duel tussen Nürnberg en Hannover 96 is onder leiding van scheidsrechter Bastian Dankert geëindigd in een 2-0 overwinning voor Nürnberg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Miiko Albornoz in de 29e minuut, waardoor Hannover 96 met een man minder kwam te staan. Een ongelukkig eigen doelpunt van W. Anton zorgde ervoor dat Nürnberg op 1-0 kwam te staan in de 76e minuut. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Nürnberg via een goal van T. Knöll in de 77e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Nürnberg.

LIVE Nürnberg - Hannover 96 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nürnberg - Hannover 96 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Nürnberg Gele kaart voor V. Misidjan Nürnberg
18' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor P. Schwegler Hannover 96
29' Rode kaart Hannover 96 Rode kaart voor Miiko Albornoz Hannover 96
31' Wissel Hannover 96 Wissel J. Korb voor B. Wood Hannover 96
46' Wissel Hannover 96 Wissel M. Bakalorz voor G. Haraguchi Hannover 96
64' Gele kaart Nürnberg Gele kaart voor O. Petrak Nürnberg
64' Wissel Nürnberg Wissel E. Löwen voor A. Fuchs Nürnberg
67' Gele kaart Nürnberg Gele kaart voor E. Löwen Nürnberg
73' Wissel Nürnberg Wissel T. Knöll voor V. Misidjan Nürnberg
76' Eigen doelpunt Nürnberg Eigen doelpunt W. Anton Nürnberg 1-0
77' Doelpunt Nürnberg Doelpunt T. Knöll met assist van M. Ishak Nürnberg 2-0
83' Wissel Hannover 96 Wissel J. Elez voor P. Schwegler Hannover 96
85' Wissel Nürnberg Wissel P. Erras voor M. Ishak Nürnberg
Video hoogtepunten en samenvatting Nürnberg - Hannover 96
Opstellingen Nürnberg - Hannover 96
De opstellingen van Nürnberg en Hannover 96 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nürnberg gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Hannover 96 zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.