Nabeschouwing Nürnberg - Mainz 05 (1-1) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 1 september 2018 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Nürnberg het zaterdag 1 september 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Mainz 05. De wedstrijd wordt gespeeld in Max-Morlock-Stadion in Neurenberg.

Via de Nürnberg - Mainz 05 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nürnberg - Mainz 05 (1-1)

De Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen Nürnberg en Mainz 05 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door J. Mateta, waarmee FSV Mainz 05 met 0-1 de leiding nam. Nürnberg kwam na 48 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Ishak, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Nürnberg - Mainz 05 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nürnberg - Mainz 05 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt J. Mateta met assist van Aarón Martín FSV Mainz 05 0-1
33' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor M. Niakhate FSV Mainz 05
46' Wissel FSV Mainz 05 Wissel N. Bungert voor M. Niakhate FSV Mainz 05
48' Doelpunt Nürnberg Doelpunt M. Ishak met assist van E. Valentini Nürnberg 1-1
50' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor P. Malong FSV Mainz 05
53' Gele kaart Nürnberg Gele kaart voor O. Petrak Nürnberg
65' Wissel Nürnberg Wissel E. Löwen voor F. Palacios Nürnberg
67' Wissel FSV Mainz 05 Wissel J. Boëtius voor A. Maxim FSV Mainz 05
81' Wissel FSV Mainz 05 Wissel P. Mwene voor K. Onisiwo FSV Mainz 05
88' Wissel Nürnberg Wissel K. Goden voor A. Fuchs Nürnberg
91' Gele kaart Nürnberg Gele kaart voor H. Behrens Nürnberg
Video hoogtepunten en samenvatting Nürnberg - Mainz 05
Opstellingen Nürnberg - Mainz 05
De opstellingen van Nürnberg en Mainz 05 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nürnberg gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Mainz 05 zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Nürnberg - Mainz 05

Nürnberg en Mainz 05 treffen elkaar in de 2e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guido Winkmann en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nürnberg en Mainz 05 in de Bundesliga vond plaats op 26 april 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mainz 05. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Mainz 05 favoriet. 7 keer wist de ploeg van Nürnberg te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Nürnberg. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Nürnberg 3
Winst Mainz 05 7
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nürnberg op een 13e positie staat, terwijl we Mainz 05 terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.