Nabeschouwing Red Bull Leipzig - Hoffenheim (1-1) || Bundesliga 2018/2019

Maandag 25 februari 2019 - 20:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Red Bull Leipzig het maandag 25 februari 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Hoffenheim. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Leipzig.

Via de Red Bull Leipzig - Hoffenheim live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Red Bull Leipzig - Hoffenheim (1-1)

De Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen Red Bull Leipzig en Hoffenheim geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door A. Kramarić, waarmee TSG Hoffenheim met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat RB Leipzig het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 89e minuut was het namelijk W. Orban die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Red Bull Leipzig - Hoffenheim 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Red Bull Leipzig - Hoffenheim teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt A. Kramarić TSG Hoffenheim 0-1
46' Wissel RB Leipzig Wissel T. Adams voor S. Ilsanker RB Leipzig
57' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor P. Kadeřábek TSG Hoffenheim
61' Wissel RB Leipzig Wissel K. Kampl voor D. Demme RB Leipzig
64' Wissel TSG Hoffenheim Wissel E. Bičakčić voor N. Amiri TSG Hoffenheim
69' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Á. Szalai voor I. Belfodil TSG Hoffenheim
75' Wissel RB Leipzig Wissel J. Augustin voor Matheus Cunha RB Leipzig
82' Wissel TSG Hoffenheim Wissel R. Nelson voor Joelinton TSG Hoffenheim
89' Doelpunt RB Leipzig Doelpunt W. Orban met assist van M. Halstenberg RB Leipzig 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Red Bull Leipzig - Hoffenheim
Opstellingen Red Bull Leipzig - Hoffenheim
De opstellingen van Red Bull Leipzig en Hoffenheim zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Red Bull Leipzig gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Hoffenheim zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Red Bull Leipzig - Hoffenheim

Red Bull Leipzig en Hoffenheim treffen elkaar in de 23e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Brych en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Red Bull Leipzig en Hoffenheim in de Bundesliga vond plaats op 29 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Red Bull Leipzig. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Red Bull Leipzig als Hoffenheim wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Red Bull Leipzig 2
Winst Hoffenheim 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Red Bull Leipzig op een 4e positie staat, terwijl we Hoffenheim terugvinden op de 8e plaats.