Nabeschouwing Stuttgart - Freiburg (2-2) || Bundesliga 2018/2019

Zondag 3 februari 2019 - 18:00 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Stuttgart het zondag 3 februari 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Mercedes-Benz Arena in Stuttgart.

Via de Stuttgart - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stuttgart - Freiburg (2-2)

De Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen Stuttgart en Freiburg geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. SC Freiburg kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van J. Haberer. VfB Stuttgart kwam in de 75e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Insúa, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette D. Didavi zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee VfB Stuttgart de leiding in de wedstrijd nam.

In de 89e minuut moest VfB Stuttgart verder met een man minder, nadat M. Gómez een tweede gele kaart kreeg. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat F. Niederlechner van SC Freiburg de 2-2 maakte in de 94e minuut.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Stuttgart - Freiburg 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stuttgart - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt J. Haberer met assist van N. Petersen SC Freiburg 0-1
25' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor A. Donis VfB Stuttgart
38' Wissel SC Freiburg Wissel K. Schlotterbeck voor M. Gulde SC Freiburg
46' Wissel VfB Stuttgart Wissel M. Gómez voor A. Donis VfB Stuttgart
57' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor B. Pavard VfB Stuttgart
58' Wissel VfB Stuttgart Wissel D. Didavi voor C. Gentner VfB Stuttgart
62' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor O. Kabak VfB Stuttgart
75' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt E. Insúa met assist van N. González VfB Stuttgart 1-1
79' Wissel SC Freiburg Wissel J. Gondorf voor L. Höler SC Freiburg
83' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt D. Didavi met assist van N. González VfB Stuttgart 2-1
84' Wissel SC Freiburg Wissel F. Niederlechner voor D. Heintz SC Freiburg
85' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor M. Gómez VfB Stuttgart
88' Wissel VfB Stuttgart Wissel A. Beck voor A. Esswein VfB Stuttgart
89' Tweede gele kaart VfB Stuttgart Tweede gele kaart voor M. Gómez VfB Stuttgart
94' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt F. Niederlechner met assist van J. Gondorf SC Freiburg 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Stuttgart - Freiburg
Opstellingen Stuttgart - Freiburg
De opstellingen van Stuttgart en Freiburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stuttgart gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Freiburg zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.