Nabeschouwing Werder Bremen - Bayern München (1-2) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 1 december 2018 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Werder Bremen het zaterdag 1 december 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in Weserstadion in Bremen.

Via de Werder Bremen - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Werder Bremen - Bayern München (1-2)

Het Bundesliga duel tussen Werder Bremen en Bayern München is onder leiding van scheidsrechter Christian Dingert geëindigd in een 1-2 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door S. Gnabry, waarmee FC Bayern München met 0-1 de leiding nam. Werder Bremen kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Y. Ōsako, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 50e minuut zette S. Gnabry zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Bayern München de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 92e minuut moest Werder Bremen verder met een man minder, nadat N. Moisander een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Christian Dingert, waardoor Bayern München dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Werder Bremen - Bayern München 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Werder Bremen - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt S. Gnabry FC Bayern München 0-1
33' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Y. Ōsako met assist van M. Kruse Werder Bremen 1-1
36' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor N. Moisander Werder Bremen
38' Wissel FC Bayern München Wissel K. Coman voor F. Ribéry FC Bayern München
50' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt S. Gnabry met assist van T. Müller FC Bayern München 1-2
63' Wissel Werder Bremen Wissel S. Langkamp voor M. Veljkovic Werder Bremen
66' Wissel Werder Bremen Wissel K. Möhwald voor J. Eggestein Werder Bremen
68' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor N. Şahin Werder Bremen
76' Wissel Werder Bremen Wissel C. Pizarro voor N. Şahin Werder Bremen
79' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor D. Alaba FC Bayern München
80' Wissel FC Bayern München Wissel Thiago Alcântara voor S. Gnabry FC Bayern München
82' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor Thiago Alcântara FC Bayern München
91' Wissel FC Bayern München Wissel Javi Martínez voor T. Müller FC Bayern München
92' Tweede gele kaart Werder Bremen Tweede gele kaart voor N. Moisander Werder Bremen
Video hoogtepunten en samenvatting Werder Bremen - Bayern München
Opstellingen Werder Bremen - Bayern München
De opstellingen van Werder Bremen en Bayern München zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Werder Bremen gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Bayern München zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.