Nabeschouwing Werder Bremen - Fortuna Düsseldorf (3-1) || Bundesliga 2018/2019

Vrijdag 7 december 2018 - 20:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Werder Bremen het vrijdag 7 december 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Fortuna Düsseldorf. De wedstrijd wordt gespeeld in Weserstadion in Bremen.

Via de Werder Bremen - Fortuna Düsseldorf live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Werder Bremen - Fortuna Düsseldorf (3-1)

Het Bundesliga duel tussen Werder Bremen en Fortuna Düsseldorf is onder leiding van scheidsrechter Marco Fritz geëindigd in een 3-1 overwinning voor Werder Bremen. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door K. Möhwald, waarmee Werder Bremen met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van D. Lukebakio in de 43e minuut zorgde er even later voor dat Fortuna Düsseldorf weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 71e minuut zette M. Harnik zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Werder Bremen de leiding in de wedstrijd nam.

Na 78 minuten werd de voorsprong voor Werder Bremen vergroot nadat J. Sargent de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Werder Bremen.

LIVE Werder Bremen - Fortuna Düsseldorf 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Werder Bremen - Fortuna Düsseldorf teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Fortuna Düsseldorf Gele kaart voor R. Bormuth Fortuna Düsseldorf
20' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt K. Möhwald met assist van M. Kruse Werder Bremen 1-0
43' Penalty Fortuna Düsseldorf Penalty D. Lukebakio Fortuna Düsseldorf 1-1
44' Gele kaart Fortuna Düsseldorf Gele kaart voor D. Lukebakio Fortuna Düsseldorf
44' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor T. Gebre Selassie Werder Bremen
45' Wissel Fortuna Düsseldorf Wissel R. Hennings voor T. Usami Fortuna Düsseldorf
51' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor M. Friedl Werder Bremen
60' Wissel Werder Bremen Wissel M. Harnik voor C. Pizarro Werder Bremen
61' Wissel Fortuna Düsseldorf Wissel A. Morales voor O. Fink Fortuna Düsseldorf
64' Gele kaart Fortuna Düsseldorf Gele kaart voor M. Zimmermann Fortuna Düsseldorf
67' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor M. Rashica Werder Bremen
69' Wissel Werder Bremen Wissel J. Eggestein voor K. Möhwald Werder Bremen
71' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt M. Harnik Werder Bremen 2-1
76' Wissel Werder Bremen Wissel J. Sargent voor M. Rashica Werder Bremen
78' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt J. Sargent Werder Bremen 3-1
84' Gele kaart Fortuna Düsseldorf Gele kaart voor R. Hennings Fortuna Düsseldorf
87' Wissel Fortuna Düsseldorf Wissel B. Raman voor D. Lukebakio Fortuna Düsseldorf
Video hoogtepunten en samenvatting Werder Bremen - Fortuna Düsseldorf
Opstellingen Werder Bremen - Fortuna Düsseldorf
De opstellingen van Werder Bremen en Fortuna Düsseldorf zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Werder Bremen gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Fortuna Düsseldorf zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.