Nabeschouwing Werder Bremen - Hannover 96 (1-1) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 25 augustus 2018 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Werder Bremen het zaterdag 25 augustus 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Hannover 96. De wedstrijd wordt gespeeld in Weserstadion in Bremen.

Via de Werder Bremen - Hannover 96 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Werder Bremen - Hannover 96 (1-1)

De Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen Werder Bremen en Hannover 96 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door H. Weydandt, waarmee Hannover 96 met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Werder Bremen het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 85e minuut was het namelijk T. Gebre Selassie die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Werder Bremen - Hannover 96 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Werder Bremen - Hannover 96 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

52' Wissel Werder Bremen Wissel M. Rashica voor M. Kruse Werder Bremen
57' Wissel Hannover 96 Wissel M. Bakalorz voor P. Schwegler Hannover 96
61' Wissel Hannover 96 Wissel G. Haraguchi voor L. Maina Hannover 96
67' Wissel Werder Bremen Wissel C. Pizarro voor F. Kainz Werder Bremen
75' Wissel Hannover 96 Wissel H. Weydandt voor T. Asano Hannover 96
76' Doelpunt Hannover 96 Doelpunt H. Weydandt met assist van I. Bebou Hannover 96 0-1
82' Wissel Werder Bremen Wissel J. Eggestein voor P. Bargfrede Werder Bremen
85' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt T. Gebre Selassie met assist van M. Rashica Werder Bremen 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Werder Bremen - Hannover 96
Opstellingen Werder Bremen - Hannover 96
De opstellingen van Werder Bremen en Hannover 96 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Werder Bremen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Hannover 96 zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.
Voorbeschouwing Werder Bremen - Hannover 96

Werder Bremen en Hannover 96 treffen elkaar in de 1e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Brych en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Bundesliga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Werder Bremen en Hannover 96 in de Bundesliga vond plaats op 6 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hannover 96. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Werder Bremen favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Hannover 96 slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.