Nabeschouwing Werder Bremen - Mainz 05 (3-1) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 30 maart 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Werder Bremen het zaterdag 30 maart 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Mainz 05. De wedstrijd wordt gespeeld in Weserstadion in Bremen.

Via de Werder Bremen - Mainz 05 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Werder Bremen - Mainz 05 (3-1)

Het Bundesliga duel tussen Werder Bremen en Mainz 05 is onder leiding van scheidsrechter Marco Fritz geëindigd in een 3-1 overwinning voor Werder Bremen. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Werder Bremen kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van M. Rashica. Werder Bremen vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Kruse op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut wist FSV Mainz 05 de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via R. Quaison.

Na 63 minuten werd de voorsprong voor Werder Bremen vergroot nadat M. Kruse de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Werder Bremen.

LIVE Werder Bremen - Mainz 05 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Werder Bremen - Mainz 05 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt M. Rashica met assist van M. Kruse Werder Bremen 1-0
29' Wissel Werder Bremen Wissel S. Langkamp voor N. Moisander Werder Bremen
36' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt M. Kruse Werder Bremen 2-0
46' Wissel FSV Mainz 05 Wissel A. Maxim voor L. Öztunali FSV Mainz 05
52' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt R. Quaison met assist van J. Boëtius FSV Mainz 05 2-1
60' Wissel Werder Bremen Wissel J. Eggestein voor M. Harnik Werder Bremen
63' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt M. Kruse met assist van M. Rashica Werder Bremen 3-1
70' Wissel FSV Mainz 05 Wissel K. Onisiwo voor J. Mateta FSV Mainz 05
77' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor J. Boëtius FSV Mainz 05
81' Wissel FSV Mainz 05 Wissel A. Ujah voor P. Malong FSV Mainz 05
84' Wissel Werder Bremen Wissel J. Sargent voor M. Rashica Werder Bremen
Video hoogtepunten en samenvatting Werder Bremen - Mainz 05
Opstellingen Werder Bremen - Mainz 05
De opstellingen van Werder Bremen en Mainz 05 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Werder Bremen gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Mainz 05 zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Werder Bremen - Mainz 05

Werder Bremen en Mainz 05 treffen elkaar in de 27e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Fritz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Werder Bremen en Mainz 05 in de Bundesliga vond plaats op 4 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mainz 05. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide ploegen is Werder Bremen favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Mainz 05 slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Werder Bremen 12
Winst Mainz 05 6
Gelijkspel 5
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Werder Bremen op een 9e positie staat, terwijl we Mainz 05 terugvinden op de 13e plaats.