Nabeschouwing Werder Bremen - Schalke 04 (4-2) || Bundesliga 2018/2019

Vrijdag 8 maart 2019 - 20:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Werder Bremen het vrijdag 8 maart 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Schalke 04. De wedstrijd wordt gespeeld in Weserstadion in Bremen.

Via de Werder Bremen - Schalke 04 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Werder Bremen - Schalke 04 (4-2)

Het Bundesliga duel tussen Werder Bremen en Schalke 04 is onder leiding van scheidsrechter Martin Petersen geëindigd in een 4-2 overwinning voor Werder Bremen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door B. Embolo, waarmee Schalke 04 met 0-1 de leiding nam. Werder Bremen kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Rashica, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Werder Bremen vervolgens op 2-1. Het was M. Kruse die vanaf 11 meter wist te scoren in de 51e minuut.

Na 73 minuten werd de voorsprong voor Werder Bremen vergroot nadat M. Rashica de 3-1 wist te scoren. In de 85e minuut kwam Schalke 04 weer dichterbij, nadat B. Embolo de stand terug wist te brengen naar 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 94e minuut en kwam op naam te staan van Werder Bremen speler M. Harnik, die daarmee tekende voor de 4-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Martin Petersen bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Werder Bremen.

LIVE Werder Bremen - Schalke 04 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Werder Bremen - Schalke 04 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor M. Eggestein Werder Bremen
21' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor M. Veljkovic Werder Bremen
26' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt B. Embolo met assist van W. McKennie Schalke 04 0-1
31' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt M. Rashica met assist van M. Kruse Werder Bremen 1-1
51' Penalty Werder Bremen Penalty M. Kruse Werder Bremen 2-1
67' Wissel Werder Bremen Wissel M. Harnik voor C. Pizarro Werder Bremen
70' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor N. Bentaleb Schalke 04
73' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt M. Rashica met assist van M. Eggestein Werder Bremen 3-1
73' Wissel Schalke 04 Wissel A. Kutucu voor N. Bentaleb Schalke 04
79' Wissel Schalke 04 Wissel R. Matondo voor S. Skrzybski Schalke 04
84' Wissel Werder Bremen Wissel F. Bartels voor M. Rashica Werder Bremen
85' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt B. Embolo met assist van B. Oczipka Schalke 04 3-2
87' Wissel Schalke 04 Wissel S. Sané voor D. Caligiuri Schalke 04
91' Wissel Werder Bremen Wissel K. Möhwald voor M. Kruse Werder Bremen
94' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt M. Harnik met assist van K. Möhwald Werder Bremen 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Werder Bremen - Schalke 04
Opstellingen Werder Bremen - Schalke 04
De opstellingen van Werder Bremen en Schalke 04 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Werder Bremen gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Schalke 04 zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.