Nabeschouwing Wolfsburg - Bayern München (1-3) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 20 oktober 2018 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Wolfsburg het zaterdag 20 oktober 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in Volkswagen Arena in Wolfsburg.

Via de Wolfsburg - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsburg - Bayern München (1-3)

Het Bundesliga duel tussen Wolfsburg en Bayern München is onder leiding van scheidsrechter Guido Winkmann geëindigd in een 1-3 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door R. Lewandowski, waarmee FC Bayern München met 0-1 de leiding nam. FC Bayern München vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Lewandowski op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut kreeg A. Robben van FC Bayern München voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en FC Bayern München de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 63e minuut was het VfL Wolfsburg dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van W. Weghorst. Na 72 minuten werd de voorsprong voor FC Bayern München vergroot nadat J. Rodríguez de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Bayern München.

LIVE Wolfsburg - Bayern München 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsburg - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van M. Hummels FC Bayern München 0-1
33' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor Thiago Alcântara FC Bayern München
35' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor M. Arnold VfL Wolfsburg
44' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor A. Robben FC Bayern München
46' Wissel FC Bayern München Wissel Rafinha voor D. Alaba FC Bayern München
49' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski FC Bayern München 0-2
57' Tweede gele kaart FC Bayern München Tweede gele kaart voor A. Robben FC Bayern München
60' Wissel VfL Wolfsburg Wissel A. Mehmedi voor R. Steffen VfL Wolfsburg
60' Wissel VfL Wolfsburg Wissel D. Ginczek voor J. Brekalo VfL Wolfsburg
63' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt W. Weghorst met assist van A. Mehmedi VfL Wolfsburg 1-2
66' Wissel FC Bayern München Wissel L. Goretzka voor S. Gnabry FC Bayern München
71' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Y. Mallı voor E. Rexhbecaj VfL Wolfsburg
72' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt J. Rodríguez met assist van R. Lewandowski FC Bayern München 1-3
81' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor W. Weghorst VfL Wolfsburg
84' Wissel FC Bayern München Wissel Renato Sanches voor J. Rodríguez FC Bayern München
88' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor M. Neuer FC Bayern München
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsburg - Bayern München
Opstellingen Wolfsburg - Bayern München
De opstellingen van Wolfsburg en Bayern München zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsburg gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bayern München zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.