Nabeschouwing Wolfsburg - Hannover 96 (3-1) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 6 april 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Wolfsburg het zaterdag 6 april 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Hannover 96. De wedstrijd wordt gespeeld in Volkswagen Arena in Wolfsburg.

Via de Wolfsburg - Hannover 96 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsburg - Hannover 96 (3-1)

Het Bundesliga duel tussen Wolfsburg en Hannover 96 is onder leiding van scheidsrechter Benjamin Cortus geëindigd in een 3-1 overwinning voor Wolfsburg. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door H. Weydandt, waarmee Hannover 96 met 0-1 de leiding nam. VfL Wolfsburg kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Steffen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 71e minuut zette R. Steffen zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee VfL Wolfsburg de leiding in de wedstrijd nam.

Na 78 minuten werd de voorsprong voor VfL Wolfsburg vergroot nadat J. Roussillon de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Wolfsburg.

LIVE Wolfsburg - Hannover 96 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsburg - Hannover 96 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor R. Steffen VfL Wolfsburg
20' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor N. Müller Hannover 96
30' Doelpunt Hannover 96 Doelpunt H. Weydandt met assist van L. Maina Hannover 96 0-1
32' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt R. Steffen met assist van J. Guilavogui VfL Wolfsburg 1-1
62' Wissel VfL Wolfsburg Wissel D. Ginczek voor J. Brekalo VfL Wolfsburg
70' Wissel Hannover 96 Wissel F. Muslija voor N. Müller Hannover 96
71' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt R. Steffen met assist van D. Ginczek VfL Wolfsburg 2-1
77' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Y. Mallı voor R. Steffen VfL Wolfsburg
78' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt J. Roussillon met assist van Y. Mallı VfL Wolfsburg 3-1
79' Wissel Hannover 96 Wissel S. Soto voor M. Bakalorz Hannover 96
84' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor K. Wimmer Hannover 96
85' Wissel VfL Wolfsburg Wissel F. Klaus voor A. Mehmedi VfL Wolfsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsburg - Hannover 96
Opstellingen Wolfsburg - Hannover 96
De opstellingen van Wolfsburg en Hannover 96 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsburg gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Hannover 96 zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.