Nabeschouwing Arminia Bielefeld - Augsburg (0-1) || Bundesliga 2021/2022

Vrijdag 4 maart 2022 - 20:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Arminia Bielefeld het vrijdag 4 maart 2022 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Augsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in SchücoArena in Bielefeld.

Via de Arminia Bielefeld - Augsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arminia Bielefeld - Augsburg (0-1)

Het Bundesliga duel tussen Arminia Bielefeld en Augsburg is onder leiding van scheidsrechter Felix Brych geëindigd in een 0-1 overwinning voor Augsburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door D. Caligiuri, waarmee FC Augsburg met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Augsburg uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Arminia Bielefeld - Augsburg 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arminia Bielefeld - Augsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor D. Caligiuri FC Augsburg
26' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor C. Gruezo FC Augsburg
33' Wissel FC Augsburg Wissel F. Winther voor F. Uduokhai FC Augsburg
49' Gele kaart DSC Arminia Bielefeld Gele kaart voor S. Vasiliadis DSC Arminia Bielefeld
50' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt D. Caligiuri met assist van Iago FC Augsburg 0-1
54' Gele kaart DSC Arminia Bielefeld Gele kaart voor F. Klos DSC Arminia Bielefeld
67' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel F. Kruger voor P. Wimmer DSC Arminia Bielefeld
67' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel R. Hack voor M. Okugawa DSC Arminia Bielefeld
68' Wissel FC Augsburg Wissel M. Pedersen voor R. Vargas FC Augsburg
68' Wissel FC Augsburg Wissel A. Hahn voor N. Sarenren-Bazee FC Augsburg
73' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor M. Gregoritsch FC Augsburg
75' Gele kaart DSC Arminia Bielefeld Gele kaart voor C. Brunner DSC Arminia Bielefeld
76' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel N. De Medina voor C. Brunner DSC Arminia Bielefeld
76' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel G. Bello voor G. Castro DSC Arminia Bielefeld
76' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel B. Lasme voor F. Klos DSC Arminia Bielefeld
78' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor M. Pedersen FC Augsburg
87' Wissel FC Augsburg Wissel R. Framberger voor D. Caligiuri FC Augsburg
87' Wissel FC Augsburg Wissel J. Moravek voor A. Maier FC Augsburg
91' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor J. Moravek FC Augsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Arminia Bielefeld - Augsburg
Opstellingen Arminia Bielefeld - Augsburg
De opstellingen van Arminia Bielefeld en Augsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arminia Bielefeld gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Augsburg zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.