Nabeschouwing Arminia Bielefeld - Bayer Leverkusen (0-4) || Bundesliga 2021/2022

Zondag 3 oktober 2021 - 19:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Arminia Bielefeld het zondag 3 oktober 2021 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in SchücoArena in Bielefeld.

Via de Arminia Bielefeld - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arminia Bielefeld - Bayer Leverkusen (0-4)

Het Bundesliga duel tussen Arminia Bielefeld en Bayer Leverkusen is onder leiding van scheidsrechter Felix Zwayer geëindigd in een 0-4 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door M. Diaby, waarmee Bayer 04 Leverkusen met 0-1 de leiding nam. Bayer 04 Leverkusen vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Schick op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut volgde een derde treffer van Bayer 04 Leverkusen, waarmee P. Schick zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

K. Demirbay zette Bayer 04 Leverkusen even later op 0-4 nadat hij een door scheidsrechter Felix Zwayer toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Bayer Leverkusen.

LIVE Arminia Bielefeld - Bayer Leverkusen 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arminia Bielefeld - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor P. Hincapie Bayer 04 Leverkusen
10' Gele kaart DSC Arminia Bielefeld Gele kaart voor C. Brunner DSC Arminia Bielefeld
18' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt M. Diaby Bayer 04 Leverkusen 0-1
19' VAR: Afgekeurd doelpunt P. Wimmer Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel P. Wimmer DSC Arminia Bielefeld
24' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt P. Schick met assist van F. Wirtz Bayer 04 Leverkusen 0-2
55' Gele kaart DSC Arminia Bielefeld Gele kaart voor P. Wimmer DSC Arminia Bielefeld
57' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt P. Schick met assist van J. Frimpong Bayer 04 Leverkusen 0-3
62' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel F. Kruger voor P. Wimmer DSC Arminia Bielefeld
62' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel F. Kunze voor A. Schopf DSC Arminia Bielefeld
64' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Paulinho voor M. Diaby Bayer 04 Leverkusen
64' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel D. Sinkgraven voor P. Hincapie Bayer 04 Leverkusen
66' Gele kaart DSC Arminia Bielefeld Gele kaart voor L. Czyborra DSC Arminia Bielefeld
75' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel N. Amiri voor Aranguiz Bayer 04 Leverkusen
75' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel K. Bellarabi voor F. Wirtz Bayer 04 Leverkusen
75' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel L. Alario voor P. Schick Bayer 04 Leverkusen
77' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel E. Fernandes voor R. Hack DSC Arminia Bielefeld
77' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel N. De Medina voor L. Czyborra DSC Arminia Bielefeld
77' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel B. Lasme voor F. Klos DSC Arminia Bielefeld
92' Penalty Bayer 04 Leverkusen Penalty K. Demirbay Bayer 04 Leverkusen 0-4
92' Gele kaart DSC Arminia Bielefeld Gele kaart voor S. Ortega DSC Arminia Bielefeld
Video hoogtepunten en samenvatting Arminia Bielefeld - Bayer Leverkusen
Opstellingen Arminia Bielefeld - Bayer Leverkusen
De opstellingen van Arminia Bielefeld en Bayer Leverkusen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arminia Bielefeld gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Bayer Leverkusen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.