Nabeschouwing Augsburg - Eintracht Frankfurt (1-1) || Bundesliga 2021/2022

Zondag 16 januari 2022 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Augsburg het zondag 16 januari 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Eintracht Frankfurt. De wedstrijd wordt gespeeld in WWK Arena in Augsburg.

Via de Augsburg - Eintracht Frankfurt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Augsburg - Eintracht Frankfurt (1-1)

De Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Augsburg en Eintracht Frankfurt geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door D. Kamada, waarmee Eintracht Frankfurt met 0-1 de leiding nam. FC Augsburg kwam na 38 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Gregoritsch, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Augsburg - Eintracht Frankfurt 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Augsburg - Eintracht Frankfurt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor M. Gregoritsch FC Augsburg
22' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt D. Kamada met assist van R. Borre Eintracht Frankfurt 0-1
36' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor A. Zeqiri FC Augsburg
38' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt M. Gregoritsch met assist van Iago FC Augsburg 1-1
40' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor T. Chandler Eintracht Frankfurt
46' Wissel FC Augsburg Wissel F. Uduokhai voor Iago FC Augsburg
46' Wissel FC Augsburg Wissel M. Pedersen voor A. Zeqiri FC Augsburg
49' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor A. Toure Eintracht Frankfurt
68' Wissel FC Augsburg Wissel F. Niederlechner voor M. Gregoritsch FC Augsburg
68' Wissel FC Augsburg Wissel A. Hahn voor R. Vargas FC Augsburg
73' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor F. Niederlechner FC Augsburg
79' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel K. Jakic voor S. Rode Eintracht Frankfurt
81' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel G. Paciencia voor R. Borre Eintracht Frankfurt
81' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel M. Hinteregger voor T. Chandler Eintracht Frankfurt
84' Wissel FC Augsburg Wissel A. Finnbogason voor R. Pepi FC Augsburg
90' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor Tuta Eintracht Frankfurt
Video hoogtepunten en samenvatting Augsburg - Eintracht Frankfurt
Opstellingen Augsburg - Eintracht Frankfurt
De opstellingen van Augsburg en Eintracht Frankfurt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Augsburg gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Eintracht Frankfurt zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.