Nabeschouwing Bayern München - Wolfsburg (4-0) || Bundesliga 2021/2022

Vrijdag 17 december 2021 - 20:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Bayern München het vrijdag 17 december 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Wolfsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Wolfsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Wolfsburg (4-0)

Het Bundesliga duel tussen Bayern München en Wolfsburg is onder leiding van scheidsrechter Tobias Welz geëindigd in een 4-0 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door T. Muller, waarmee FC Bayern München met 1-0 de leiding nam. FC Bayern München vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Upamecano op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van FC Bayern München, waarmee L. Sane zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor FC Bayern München in de 87e minuut, nadat R. Lewandowski de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Bayern München.

LIVE Bayern München - Wolfsburg 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Wolfsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt T. Muller FC Bayern München 1-0
57' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt D. Upamecano met assist van T. Muller FC Bayern München 2-0
57' Wissel VfL Wolfsburg Wissel F. Nmecha voor R. Steffen VfL Wolfsburg
59' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt L. Sane met assist van S. Gnabry FC Bayern München 3-0
72' Wissel VfL Wolfsburg Wissel J. Guilavogui voor L. Waldschmidt VfL Wolfsburg
75' Wissel FC Bayern München Wissel M. Sabitzer voor M. Roca FC Bayern München
80' Wissel FC Bayern München Wissel O. Richards voor A. Davies FC Bayern München
80' Wissel FC Bayern München Wissel B. Sarr voor S. Gnabry FC Bayern München
80' Wissel FC Bayern München Wissel T. Nianzou voor Lucas FC Bayern München
85' Wissel FC Bayern München Wissel M. Tillman voor B. Pavard FC Bayern München
87' Wissel VfL Wolfsburg Wissel K. Mbabu voor A. Vranckx VfL Wolfsburg
87' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van J. Musiala FC Bayern München 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Wolfsburg
Opstellingen Bayern München - Wolfsburg
De opstellingen van Bayern München en Wolfsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayern München gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wolfsburg zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.