Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Union Berlin (2-1) || Bundesliga

Zondag 28 november 2021 - 15:30 uur

In de Bundesliga neemt Eintracht Frankfurt het zondag 28 november 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Union Berlin. De wedstrijd wordt gespeeld in Deutsche Bank Park (Frankfurt am Main) in Frankfurt am Main.

Via de Eintracht Frankfurt - Union Berlin live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Union Berlin (2-1)

Het Bundesliga duel tussen Eintracht Frankfurt en Union Berlin is onder leiding van scheidsrechter Sascha Stegemann geëindigd in een 2-1 overwinning voor Eintracht Frankfurt. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door D. Sow, waarmee Eintracht Frankfurt met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van M. Kruse in de 62e minuut zorgde er even later voor dat FC Union Berlin weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 95e minuut zette O. NDicka zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Eintracht Frankfurt de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sascha Stegemann, waardoor Eintracht Frankfurt dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Eintracht Frankfurt - Union Berlin
Goals
2
1
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
0
4
Schoten totaal
16
7
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
139
116
Gevaarlijke aanvallen
70
17
Passes
510
462
Overtredingen
4
6
Buitenspel
1
1
Corners
7
2
Wissels
2
5
LIVE Eintracht Frankfurt - Union Berlin 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eintracht Frankfurt - Union Berlin teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt D. Sow Eintracht Frankfurt 1-0
39' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor G. Promel FC Union Berlin
58' Wissel FC Union Berlin Wissel S. Becker voor G. Haraguchi FC Union Berlin
58' Wissel FC Union Berlin Wissel J. Ryerson voor R. Khedira FC Union Berlin
59' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor R. Knoche FC Union Berlin
62' Penalty FC Union Berlin Penalty M. Kruse FC Union Berlin 1-1
68' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel G. Paciencia voor R. Borre Eintracht Frankfurt
76' Wissel FC Union Berlin Wissel A. Voglsammer voor T. Awoniyi FC Union Berlin
76' Wissel FC Union Berlin Wissel L. Oztunali voor M. Kruse FC Union Berlin
77' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel R. Ache voor J. Lindstrom Eintracht Frankfurt
90' Wissel FC Union Berlin Wissel N. Giesselmann voor B. Oczipka FC Union Berlin
93' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor A. Luthe FC Union Berlin
94' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor S. Becker FC Union Berlin
95' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt O. NDicka met assist van F. Kostic Eintracht Frankfurt 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Eintracht Frankfurt - Union Berlin
Opstellingen Eintracht Frankfurt - Union Berlin
De opstellingen van Eintracht Frankfurt en Union Berlin zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eintracht Frankfurt gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Union Berlin zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Oliver Glasner
Formatie 3-5-2
Coach Urs Fischer
Voorbeschouwing Eintracht Frankfurt - Union Berlin

Eintracht Frankfurt en Union Berlin treffen elkaar in de 13e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sascha Stegemann en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Eintracht Frankfurt en Union Berlin in de Bundesliga vond plaats op 20 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Eintracht Frankfurt. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Eintracht Frankfurt favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Union Berlin slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Eintracht Frankfurt 2
Winst Union Berlin 1
Gelijkspel 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eintracht Frankfurt op een 13e positie staat, terwijl we Union Berlin terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Eintracht Frankfurt - Union Berlin Opstelling Eintracht Frankfurt Opstelling Union Berlin Live Eintracht Frankfurt - Union Berlin Live Eintracht Frankfurt - Union Berlin kijken Eintracht Frankfurt - Union Berlin kijken Live Eintracht Frankfurt - Union Berlin stream Eintracht Frankfurt - Union Berlin Fox Sports Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Union Berlin Uitslag Eintracht Frankfurt - Union Berlin Statistieken Eintracht Frankfurt - Union Berlin Bundesliga 2021/2022 Eintracht Frankfurt - Union Berlin wedden Eintracht Frankfurt - Union Berlin gokken Eintracht Frankfurt - Union Berlin Unibet