Nabeschouwing Freiburg - Stuttgart (2-0) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 22 januari 2022 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Freiburg het zaterdag 22 januari 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Stuttgart. De wedstrijd wordt gespeeld in MAGE SOLAR Stadion in Freiburg im Breisgau.

Via de Freiburg - Stuttgart live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Freiburg - Stuttgart (2-0)

Het Bundesliga duel tussen Freiburg en Stuttgart is onder leiding van scheidsrechter Tobias Stieler geëindigd in een 2-0 overwinning voor Freiburg. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van H. Ito zette SC Freiburg op een 1-0 voorsprong in de 37e minuut van de wedstrijd. SC Freiburg vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Schade op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Freiburg.

LIVE Freiburg - Stuttgart 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Freiburg - Stuttgart teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor N. Hofler SC Freiburg
37' Eigen doelpunt SC Freiburg Eigen doelpunt H. Ito SC Freiburg 1-0
66' Wissel VfB Stuttgart Wissel S. Katompa Mvumpa voor A. Tibidi VfB Stuttgart
67' Wissel SC Freiburg Wissel M. Gulde voor L. Kubler SC Freiburg
72' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt K. Schade met assist van E. Demirovic SC Freiburg 2-0
72' Wissel VfB Stuttgart Wissel N. Ahamada voor O. Mangala VfB Stuttgart
72' Wissel VfB Stuttgart Wissel L. Egloff voor T. Coulibaly VfB Stuttgart
74' Wissel SC Freiburg Wissel Jeong Woo-Yeong voor E. Demirovic SC Freiburg
74' Wissel SC Freiburg Wissel R. Sallai voor K. Schade SC Freiburg
86' Wissel VfB Stuttgart Wissel O. Beyaz voor H. Ito VfB Stuttgart
86' Wissel SC Freiburg Wissel Y. Keitel voor M. Eggestein SC Freiburg
86' Wissel SC Freiburg Wissel N. Petersen voor L. Holer SC Freiburg
94' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor B. Sosa VfB Stuttgart
Video hoogtepunten en samenvatting Freiburg - Stuttgart
Opstellingen Freiburg - Stuttgart
De opstellingen van Freiburg en Stuttgart zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Freiburg gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Stuttgart zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Christian Streich
Formatie 3-4-2-1
Coach Pellegrino Matarazzo
Voorbeschouwing Freiburg - Stuttgart

Freiburg en Stuttgart treffen elkaar in de 20e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tobias Stieler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Freiburg en Stuttgart in de Bundesliga vond plaats op 28 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Freiburg. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Stuttgart favoriet. 10 keer wist de ploeg van Freiburg te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Freiburg. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Freiburg 6
Winst Stuttgart 10
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Freiburg op een 6e positie staat, terwijl we Stuttgart terugvinden op de 17e plaats.