Nabeschouwing Greuther Fürth - Hoffenheim (3-6) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 27 november 2021 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Greuther Fürth het zaterdag 27 november 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Hoffenheim. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Ronhof Thomas Sommer in Fürth.

Via de Greuther Fürth - Hoffenheim live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Greuther Fürth - Hoffenheim (3-6)

Het Bundesliga duel tussen Greuther Fürth en Hoffenheim is onder leiding van scheidsrechter Bastian Dankert geëindigd in een 3-6 overwinning voor Hoffenheim. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door J. Leweling, waarmee SpVgg Greuther Fürth met 1-0 de leiding nam. TSG Hoffenheim kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Bebou, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 40e minuut zette G. Rutter zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee TSG Hoffenheim de leiding in de wedstrijd nam.

Na 46 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat T. Tillman de 2-2 maakte voor SpVgg Greuther Fürth. TSG Hoffenheim leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 57 minuten op voorsprong na een goal van G. Rutter: 2-3. In de 62e minuut was het I. Bebou van TSG Hoffenheim wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Het volgende doelpunt van TSG Hoffenheim viel in de 66e minuut en betekende de 2-5. Het doelpunt kwam op naam van M. Meyerhofer. In de 67e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door B. Hrgota van SpVgg Greuther Fürth die daarmee tekende voor de 3-5. In de 80e minuut kwam het doelpuntenfestijn met een laatste goal ten einde. Namens TSG Hoffenheim had I. Bebou het laatste woord door de 3-6 eindstand op het bord te zetten.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bastian Dankert en eindigde de wedstrijd dus met een 3-6 stand in het voordeel van Hoffenheim.

LIVE Greuther Fürth - Hoffenheim 3-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Greuther Fürth - Hoffenheim teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt SpVgg Greuther Fürth Doelpunt J. Leweling met assist van B. Hrgota SpVgg Greuther Fürth 1-0
32' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt I. Bebou met assist van G. Rutter TSG Hoffenheim 1-1
40' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt G. Rutter met assist van D. Raum TSG Hoffenheim 1-2
46' Doelpunt SpVgg Greuther Fürth Doelpunt T. Tillman met assist van B. Hrgota SpVgg Greuther Fürth 2-2
49' Gele kaart SpVgg Greuther Fürth Gele kaart voor M. Christiansen SpVgg Greuther Fürth
57' Wissel TSG Hoffenheim Wissel A. Stiller voor D. Samassekou TSG Hoffenheim
57' Wissel TSG Hoffenheim Wissel A. Kramaric voor K. Akpoguma TSG Hoffenheim
57' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt G. Rutter met assist van D. Raum TSG Hoffenheim 2-3
62' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt I. Bebou TSG Hoffenheim 2-4
62' Wissel TSG Hoffenheim Wissel C. Richards voor M. Dabbur TSG Hoffenheim
66' Eigen doelpunt TSG Hoffenheim Eigen doelpunt M. Meyerhofer TSG Hoffenheim 2-5
67' Doelpunt SpVgg Greuther Fürth Doelpunt B. Hrgota met assist van J. Leweling SpVgg Greuther Fürth 3-5
70' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel C. Itten voor D. Abiama SpVgg Greuther Fürth
70' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel A. Barry voor S. Asta SpVgg Greuther Fürth
79' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel J. Dudziak voor T. Tillman SpVgg Greuther Fürth
80' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt I. Bebou met assist van A. Kramaric TSG Hoffenheim 3-6
83' Wissel TSG Hoffenheim Wissel H. Nordtveit voor I. Bebou TSG Hoffenheim
83' Wissel TSG Hoffenheim Wissel S. Adamyan voor G. Rutter TSG Hoffenheim
87' Wissel SpVgg Greuther Fürth Wissel S. Griesbeck voor H. Nielsen SpVgg Greuther Fürth
Video hoogtepunten en samenvatting Greuther Fürth - Hoffenheim
Opstellingen Greuther Fürth - Hoffenheim
De opstellingen van Greuther Fürth en Hoffenheim zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Greuther Fürth gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Hoffenheim zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.