Nabeschouwing Hoffenheim - Arminia Bielefeld (2-0) || Bundesliga 2021/2022

Zondag 13 februari 2022 - 17:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Hoffenheim het zondag 13 februari 2022 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Arminia Bielefeld. De wedstrijd wordt gespeeld in PreZero Arena in Sinsheim.

Via de Hoffenheim - Arminia Bielefeld live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hoffenheim - Arminia Bielefeld (2-0)

Het Bundesliga duel tussen Hoffenheim en Arminia Bielefeld is onder leiding van scheidsrechter Robert Hartmann geëindigd in een 2-0 overwinning voor Hoffenheim. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door B. Hubner, waarmee TSG Hoffenheim met 1-0 de leiding nam. TSG Hoffenheim vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Rutter op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Hoffenheim.

LIVE Hoffenheim - Arminia Bielefeld 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hoffenheim - Arminia Bielefeld teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt B. Hubner met assist van D. Raum TSG Hoffenheim 1-0
46' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor D. Geiger TSG Hoffenheim
51' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt G. Rutter met assist van M. Dabbur TSG Hoffenheim 2-0
57' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel G. Ramos voor A. Pieper DSC Arminia Bielefeld
62' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel R. Hack voor F. Kruger DSC Arminia Bielefeld
62' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel G. Bello voor J. Laursen DSC Arminia Bielefeld
62' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel F. Klos voor J. Serra DSC Arminia Bielefeld
63' Wissel TSG Hoffenheim Wissel P. Kaderabek voor G. Rutter TSG Hoffenheim
74' Wissel TSG Hoffenheim Wissel J. Bruun Larsen voor I. Bebou TSG Hoffenheim
74' Wissel TSG Hoffenheim Wissel S. Posch voor B. Hubner TSG Hoffenheim
75' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel B. Lasme voor M. Okugawa DSC Arminia Bielefeld
84' Wissel TSG Hoffenheim Wissel H. Nordtveit voor D. Samassekou TSG Hoffenheim
84' Wissel TSG Hoffenheim Wissel S. Rudy voor D. Geiger TSG Hoffenheim
95' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor F. Grillitsch TSG Hoffenheim
Video hoogtepunten en samenvatting Hoffenheim - Arminia Bielefeld
Opstellingen Hoffenheim - Arminia Bielefeld
De opstellingen van Hoffenheim en Arminia Bielefeld zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hoffenheim gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Arminia Bielefeld zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.