Nabeschouwing Köln - Red Bull Leipzig (1-1) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 18 september 2021 - 18:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Köln het zaterdag 18 september 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Red Bull Leipzig. De wedstrijd wordt gespeeld in RheinEnergieStadion in Cologne.

Via de Köln - Red Bull Leipzig live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Köln - Red Bull Leipzig (1-1)

De Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Köln en Red Bull Leipzig geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door A. Modeste, waarmee FC Köln met 1-0 de leiding nam. RB Leipzig kwam na 71 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Haidara, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Köln - Red Bull Leipzig 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Köln - Red Bull Leipzig teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' VAR: Afgekeurd doelpunt D. Szoboszlai Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel D. Szoboszlai RB Leipzig
17' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor R. Czichos FC Köln
31' Wissel FC Köln Wissel J. Mere voor R. Czichos FC Köln
53' Doelpunt FC Köln Doelpunt A. Modeste FC Köln 1-0
57' Wissel RB Leipzig Wissel E. Forsberg voor D. Olmo RB Leipzig
57' Wissel RB Leipzig Wissel Y. Poulsen voor A. Silva RB Leipzig
66' VAR: Afgekeurd doelpunt E. Forsberg Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel E. Forsberg RB Leipzig
68' Wissel FC Köln Wissel S. Andersson voor A. Modeste FC Köln
68' Wissel FC Köln Wissel K. Ehizibue voor M. Uth FC Köln
71' Doelpunt RB Leipzig Doelpunt A. Haidara met assist van D. Szoboszlai RB Leipzig 1-1
76' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor L. Klostermann RB Leipzig
76' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor J. Mere FC Köln
79' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor B. Schmitz FC Köln
82' Wissel FC Köln Wissel S. Ozcan voor B. Schmitz FC Köln
82' Wissel FC Köln Wissel K. Schindler voor J. Thielmann FC Köln
85' Wissel RB Leipzig Wissel T. Adams voor A. Haidara RB Leipzig
93' Wissel RB Leipzig Wissel K. Laimer voor D. Szoboszlai RB Leipzig
Video hoogtepunten en samenvatting Köln - Red Bull Leipzig
Opstellingen Köln - Red Bull Leipzig
De opstellingen van Köln en Red Bull Leipzig zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Köln gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Red Bull Leipzig zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.