Nabeschouwing Red Bull Leipzig - Arminia Bielefeld (0-2) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 18 december 2021 - 15:30 uur



In de Bundesliga 2021/2022 neemt Red Bull Leipzig het zaterdag 18 december 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Arminia Bielefeld. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Leipzig.

Via de Red Bull Leipzig - Arminia Bielefeld live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Red Bull Leipzig - Arminia Bielefeld (0-2)

Het Bundesliga duel tussen Red Bull Leipzig en Arminia Bielefeld is onder leiding van scheidsrechter Frank Willenborg geëindigd in een 0-2 overwinning voor Arminia Bielefeld. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door J. Serra, waarmee DSC Arminia Bielefeld met 0-1 de leiding nam. In de 70e minuut moest F. Klos van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Frank Willenborg een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest DSC Arminia Bielefeld verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep DSC Arminia Bielefeld via een goal van M. Okugawa in de 75e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Arminia Bielefeld.

Wedstrijdstatistieken Red Bull Leipzig - Arminia Bielefeld
Balbezit
78%
22%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
18
4
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
190
59
Gevaarlijke aanvallen
86
15
Passes
798
230
Overtredingen
6
16
Buitenspel
0
2
Corners
10
1
Wissels
4
4
LIVE Red Bull Leipzig - Arminia Bielefeld 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Red Bull Leipzig - Arminia Bielefeld teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Wissel RB Leipzig Wissel T. Adams voor E. Forsberg RB Leipzig
26' Gele kaart DSC Arminia Bielefeld Gele kaart voor A. Andrade DSC Arminia Bielefeld
57' Doelpunt DSC Arminia Bielefeld Doelpunt J. Serra DSC Arminia Bielefeld 0-1
58' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel F. Klos voor J. Serra DSC Arminia Bielefeld
58' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel F. Kunze voor S. Vasiliadis DSC Arminia Bielefeld
65' Wissel RB Leipzig Wissel A. Haidara voor K. Kampl RB Leipzig
65' Wissel RB Leipzig Wissel M. Simakan voor N. Mukiele RB Leipzig
70' Rode kaart DSC Arminia Bielefeld Rode kaart voor F. Klos DSC Arminia Bielefeld
71' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel B. Lasme voor P. Wimmer DSC Arminia Bielefeld
75' Doelpunt DSC Arminia Bielefeld Doelpunt M. Okugawa met assist van F. Kruger DSC Arminia Bielefeld 0-2
87' Wissel RB Leipzig Wissel B. Brobbey voor W. Orban RB Leipzig
90' Gele kaart DSC Arminia Bielefeld Gele kaart voor F. Kunze DSC Arminia Bielefeld
90' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel N. De Medina voor F. Kruger DSC Arminia Bielefeld
Video hoogtepunten en samenvatting Red Bull Leipzig - Arminia Bielefeld
Opstellingen Red Bull Leipzig - Arminia Bielefeld
De opstellingen van Red Bull Leipzig en Arminia Bielefeld zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Red Bull Leipzig gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Arminia Bielefeld zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Domenico Tedesco
Formatie 4-2-3-1
Coach Frank Kramer
Wissels Arminia Bielefeld
# Speler Pos.
35 Arne Schulz K
15 Nathan De Medina V
6 Lennart Czyborra V
3 Guilherme Ramos V
37 Vladislav Cherny M
16 Fabian Kunze M
22 Edimilson Fernandes M
9 Fabian Klos A
10 Bryan Lasme A
Voorbeschouwing Red Bull Leipzig - Arminia Bielefeld

Red Bull Leipzig en Arminia Bielefeld treffen elkaar in de 17e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Frank Willenborg en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Red Bull Leipzig en Arminia Bielefeld in de Bundesliga vond plaats op 19 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Red Bull Leipzig. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Red Bull Leipzig favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Arminia Bielefeld slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Red Bull Leipzig 2
Winst Arminia Bielefeld 0
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Red Bull Leipzig op een 9e positie staat, terwijl we Arminia Bielefeld terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
Red Bull Leipzig - Arminia Bielefeld Opstelling Red Bull Leipzig Opstelling Arminia Bielefeld Live Red Bull Leipzig - Arminia Bielefeld Live Red Bull Leipzig - Arminia Bielefeld kijken Red Bull Leipzig - Arminia Bielefeld kijken Live Red Bull Leipzig - Arminia Bielefeld stream Red Bull Leipzig - Arminia Bielefeld Fox Sports Nabeschouwing Red Bull Leipzig - Arminia Bielefeld Uitslag Red Bull Leipzig - Arminia Bielefeld Statistieken Red Bull Leipzig - Arminia Bielefeld Bundesliga 2021/2022 Red Bull Leipzig - Arminia Bielefeld wedden Red Bull Leipzig - Arminia Bielefeld gokken Red Bull Leipzig - Arminia Bielefeld Unibet