Nabeschouwing Union Berlin - Köln (1-0) || Bundesliga 2021/2022

Vrijdag 1 april 2022 - 20:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Union Berlin het vrijdag 1 april 2022 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Köln. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion An der Alten Försterei in Berlin.

Via de Union Berlin - Köln live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Berlin - Köln (1-0)

Het Bundesliga duel tussen Union Berlin en Köln is onder leiding van scheidsrechter Florian Badstübner geëindigd in een 1-0 overwinning voor Union Berlin. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door T. Awoniyi, waarmee FC Union Berlin met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Union Berlin dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Union Berlin uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Union Berlin - Köln 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Berlin - Köln teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor P. Jaeckel FC Union Berlin
13' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor K. Ehizibue FC Köln
42' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor S. Becker FC Union Berlin
46' Wissel FC Köln Wissel J. Thielmann voor K. Ehizibue FC Köln
49' Doelpunt FC Union Berlin Doelpunt T. Awoniyi FC Union Berlin 1-0
55' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor C. Trimmel FC Union Berlin
62' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor T. Hubers FC Köln
67' Wissel FC Köln Wissel J. Chabot voor F. Kainz FC Köln
68' Wissel FC Köln Wissel T. Lemperle voor D. Ljubicic FC Köln
72' Wissel FC Union Berlin Wissel A. Voglsammer voor S. Becker FC Union Berlin
75' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor J. Thielmann FC Köln
75' Wissel FC Union Berlin Wissel J. Ryerson voor G. Haraguchi FC Union Berlin
83' Wissel FC Köln Wissel J. Horn voor M. Uth FC Köln
83' Wissel FC Köln Wissel L. Schaub voor T. Hubers FC Köln
88' Wissel FC Union Berlin Wissel K. Behrens voor T. Awoniyi FC Union Berlin
89' Wissel FC Union Berlin Wissel K. Mohwald voor G. Promel FC Union Berlin
Video hoogtepunten en samenvatting Union Berlin - Köln
Opstellingen Union Berlin - Köln
De opstellingen van Union Berlin en Köln zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Union Berlin gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Köln zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.