Nabeschouwing Stuttgart - Mainz 05 (2-1) || Bundesliga 2021/2022

Vrijdag 26 november 2021 - 20:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Stuttgart het vrijdag 26 november 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Mainz 05. De wedstrijd wordt gespeeld in Mercedes-Benz Arena in Stuttgart.

Via de Stuttgart - Mainz 05 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stuttgart - Mainz 05 (2-1)

Het Bundesliga duel tussen Stuttgart en Mainz 05 is onder leiding van scheidsrechter Matthias Jöllenbeck geëindigd in een 2-1 overwinning voor Stuttgart. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door H. Ito, waarmee VfB Stuttgart met 1-0 de leiding nam. FSV Mainz 05 kwam in de 39e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Hack, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 51e minuut zette B. Sosa zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee VfB Stuttgart de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matthias Jöllenbeck, waardoor Stuttgart dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Stuttgart - Mainz 05 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stuttgart - Mainz 05 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor A. Caricol FSV Mainz 05
21' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt H. Ito met assist van O. Mangala VfB Stuttgart 1-0
36' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor O. Mangala VfB Stuttgart
39' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt A. Hack met assist van J. Boetius FSV Mainz 05 1-1
51' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt B. Sosa met assist van O. Mangala VfB Stuttgart 2-1
63' Wissel VfB Stuttgart Wissel M. Klimowicz voor O. Mangala VfB Stuttgart
63' Wissel VfB Stuttgart Wissel N. Nartey voor P. Forster VfB Stuttgart
75' Wissel FSV Mainz 05 Wissel A. Szalai voor J. Burkardt FSV Mainz 05
75' Wissel FSV Mainz 05 Wissel K. Stoger voor L. Barreiro FSV Mainz 05
75' Wissel FSV Mainz 05 Wissel M. Ingvartsen voor K. Onisiwo FSV Mainz 05
75' Wissel FSV Mainz 05 Wissel A. Stach voor D. Nemeth FSV Mainz 05
82' Wissel VfB Stuttgart Wissel P. Stenzel voor O. Marmoush VfB Stuttgart
85' Wissel VfB Stuttgart Wissel S. Katompa Mvumpa voor R. Massimo VfB Stuttgart
92' Gele kaart VfB Stuttgart Gele kaart voor B. Sosa VfB Stuttgart
95' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor J. Boetius FSV Mainz 05
Video hoogtepunten en samenvatting Stuttgart - Mainz 05
Opstellingen Stuttgart - Mainz 05
De opstellingen van Stuttgart en Mainz 05 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stuttgart gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Mainz 05 zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.