Nabeschouwing Arminia Bielefeld - Union Berlin (1-0) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 19 februari 2022 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Arminia Bielefeld het zaterdag 19 februari 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Union Berlin. De wedstrijd wordt gespeeld in SchücoArena in Bielefeld.

Via de Arminia Bielefeld - Union Berlin live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arminia Bielefeld - Union Berlin (1-0)

Het Bundesliga duel tussen Arminia Bielefeld en Union Berlin is onder leiding van scheidsrechter Daniel Schlager geëindigd in een 1-0 overwinning voor Arminia Bielefeld. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door M. Okugawa, waarmee DSC Arminia Bielefeld met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Arminia Bielefeld uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Arminia Bielefeld - Union Berlin 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arminia Bielefeld - Union Berlin teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor P. Jaeckel FC Union Berlin
53' Doelpunt DSC Arminia Bielefeld Doelpunt M. Okugawa met assist van P. Wimmer DSC Arminia Bielefeld 1-0
57' Wissel FC Union Berlin Wissel A. Voglsammer voor D. Heintz FC Union Berlin
63' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel N. De Medina voor J. Laursen DSC Arminia Bielefeld
64' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel F. Klos voor J. Serra DSC Arminia Bielefeld
75' Wissel FC Union Berlin Wissel K. Endo voor T. Awoniyi FC Union Berlin
75' Wissel FC Union Berlin Wissel K. Mohwald voor R. Khedira FC Union Berlin
78' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor J. Ryerson FC Union Berlin
80' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel F. Kruger voor P. Wimmer DSC Arminia Bielefeld
84' Wissel FC Union Berlin Wissel K. Behrens voor S. Michel FC Union Berlin
84' Wissel FC Union Berlin Wissel N. Giesselmann voor B. Oczipka FC Union Berlin
84' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel G. Castro voor M. Okugawa DSC Arminia Bielefeld
Video hoogtepunten en samenvatting Arminia Bielefeld - Union Berlin
Opstellingen Arminia Bielefeld - Union Berlin
De opstellingen van Arminia Bielefeld en Union Berlin zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arminia Bielefeld gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Union Berlin zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Arminia Bielefeld - Union Berlin

Arminia Bielefeld en Union Berlin treffen elkaar in de 23e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Schlager en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arminia Bielefeld en Union Berlin in de Bundesliga vond plaats op 25 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Union Berlin. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Union Berlin favoriet. 2 keer wist de ploeg van Arminia Bielefeld te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Arminia Bielefeld. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Arminia Bielefeld 0
Winst Union Berlin 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arminia Bielefeld op een 15e positie staat, terwijl we Union Berlin terugvinden op de 8e plaats.