Nabeschouwing Augsburg - Bayer Leverkusen (1-4) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 28 augustus 2021 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Augsburg het zaterdag 28 augustus 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in WWK Arena in Augsburg.

Via de Augsburg - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Augsburg - Bayer Leverkusen (1-4)

Het Bundesliga duel tussen Augsburg en Bayer Leverkusen is onder leiding van scheidsrechter Benjamin Brand geëindigd in een 1-4 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Iago zette Bayer 04 Leverkusen op een 0-1 voorsprong in de 3e minuut van de wedstrijd. Een ongelukkig eigen doelpunt van F. Niederlechner zorgde ervoor dat Bayer 04 Leverkusen op 0-2 kwam te staan in de 14e minuut. In de 30e minuut wist FC Augsburg de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via F. Niederlechner.

Na 75 minuten werd de voorsprong voor Bayer 04 Leverkusen vergroot nadat P. Schick de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 81e minuut wist F. Wirtz namens Bayer 04 Leverkusen de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Benjamin Brand en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Bayer Leverkusen.

LIVE Augsburg - Bayer Leverkusen 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Augsburg - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Eigen doelpunt Bayer 04 Leverkusen Eigen doelpunt Iago Bayer 04 Leverkusen 0-1
14' Eigen doelpunt Bayer 04 Leverkusen Eigen doelpunt F. Niederlechner Bayer 04 Leverkusen 0-2
30' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt F. Niederlechner FC Augsburg 1-2
65' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel F. Wirtz voor Paulinho Bayer 04 Leverkusen
65' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel R. Andrich voor E. Palacios Bayer 04 Leverkusen
66' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor K. Demirbay Bayer 04 Leverkusen
67' Wissel FC Augsburg Wissel F. Jensen voor D. Caligiuri FC Augsburg
75' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt P. Schick met assist van F. Wirtz Bayer 04 Leverkusen 1-3
76' Wissel FC Augsburg Wissel M. Gregoritsch voor F. Niederlechner FC Augsburg
76' Wissel FC Augsburg Wissel M. Pedersen voor C. Gruezo FC Augsburg
81' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt F. Wirtz met assist van K. Demirbay Bayer 04 Leverkusen 1-4
81' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel N. Amiri voor K. Demirbay Bayer 04 Leverkusen
84' Wissel FC Augsburg Wissel N. Sarenren-Bazee voor A. Hahn FC Augsburg
84' Wissel FC Augsburg Wissel R. Framberger voor R. Gumny FC Augsburg
84' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel A. Adli voor M. Diaby Bayer 04 Leverkusen
84' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel D. Sinkgraven voor M. Bakker Bayer 04 Leverkusen
Video hoogtepunten en samenvatting Augsburg - Bayer Leverkusen
Opstellingen Augsburg - Bayer Leverkusen
De opstellingen van Augsburg en Bayer Leverkusen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Augsburg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bayer Leverkusen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.