Nabeschouwing Augsburg - Borussia M'gladbach (1-0) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 18 september 2021 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Augsburg het zaterdag 18 september 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Borussia M'gladbach. De wedstrijd wordt gespeeld in WWK Arena in Augsburg.

Via de Augsburg - Borussia M'gladbach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Augsburg - Borussia M'gladbach (1-0)

Het Bundesliga duel tussen Augsburg en Borussia M'gladbach is onder leiding van scheidsrechter Florian Badstübner geëindigd in een 1-0 overwinning voor Augsburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 80e minuut door F. Niederlechner, waarmee FC Augsburg met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Florian Badstübner, waardoor Augsburg de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Augsburg - Borussia M'gladbach 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Augsburg - Borussia M'gladbach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor A. Hahn FC Augsburg
41' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor J. Beyer Borussia Mönchengladbach
44' Wissel FC Augsburg Wissel M. Pedersen voor Iago FC Augsburg
46' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel H. Wolf voor L. Netz Borussia Mönchengladbach
51' VAR: Afgekeurd doelpunt A. Pléa Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel A. Pléa Borussia Mönchengladbach
66' Wissel FC Augsburg Wissel F. Niederlechner voor A. Zeqiri FC Augsburg
66' Wissel FC Augsburg Wissel S. Cordova voor R. Framberger FC Augsburg
80' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt F. Niederlechner met assist van R. Vargas FC Augsburg 1-0
81' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel B. Embolo voor P. Herrmann Borussia Mönchengladbach
84' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel L. Benes voor F. Neuhaus Borussia Mönchengladbach
85' Wissel FC Augsburg Wissel A. Maier voor R. Vargas FC Augsburg
85' Wissel FC Augsburg Wissel F. Jensen voor D. Caligiuri FC Augsburg
93' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor D. Zakaria Borussia Mönchengladbach
Video hoogtepunten en samenvatting Augsburg - Borussia M'gladbach
Opstellingen Augsburg - Borussia M'gladbach
De opstellingen van Augsburg en Borussia M'gladbach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Augsburg gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Borussia M'gladbach zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.