Nabeschouwing Augsburg - Hertha BSC (0-1) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 16 april 2022 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Augsburg het zaterdag 16 april 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Hertha BSC. De wedstrijd wordt gespeeld in WWK Arena in Augsburg.

Via de Augsburg - Hertha BSC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Augsburg - Hertha BSC (0-1)

Het Bundesliga duel tussen Augsburg en Hertha BSC is onder leiding van scheidsrechter Marco Fritz geëindigd in een 0-1 overwinning voor Hertha BSC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door S. Serdar, waarmee Hertha BSC met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Hertha BSC uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Augsburg - Hertha BSC 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Augsburg - Hertha BSC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor D. Selke Hertha BSC
26' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor R. Oxford FC Augsburg
29' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor K. Boateng Hertha BSC
34' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor D. Boyata Hertha BSC
49' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt S. Serdar met assist van M. Richter Hertha BSC 0-1
51' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor R. Gumny FC Augsburg
56' Wissel FC Augsburg Wissel R. Pepi voor A. Finnbogason FC Augsburg
56' Wissel FC Augsburg Wissel R. Vargas voor M. Pedersen FC Augsburg
64' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor M. Richter Hertha BSC
69' Wissel Hertha BSC Wissel N. Stark voor K. Boateng Hertha BSC
69' Wissel Hertha BSC Wissel A. Kade voor M. Richter Hertha BSC
73' Wissel FC Augsburg Wissel J. Moravek voor A. Maier FC Augsburg
73' Wissel FC Augsburg Wissel R. Framberger voor R. Gumny FC Augsburg
78' Wissel Hertha BSC Wissel M. Mittelstadt voor S. Serdar Hertha BSC
84' Wissel FC Augsburg Wissel A. Zeqiri voor R. Oxford FC Augsburg
90' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor R. Framberger FC Augsburg
92' Wissel Hertha BSC Wissel M. Dardai voor L. Tousart Hertha BSC
96' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor J. Gouweleeuw FC Augsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Augsburg - Hertha BSC
Opstellingen Augsburg - Hertha BSC
De opstellingen van Augsburg en Hertha BSC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Augsburg gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Hertha BSC zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Markus Weinzierl
Voorbeschouwing Augsburg - Hertha BSC

Augsburg en Hertha BSC treffen elkaar in de 30e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Fritz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Augsburg en Hertha BSC in de Bundesliga vond plaats op 27 november 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Hertha BSC favoriet. 7 keer wist de ploeg van Augsburg te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Augsburg. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Augsburg 3
Winst Hertha BSC 7
Gelijkspel 9
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Augsburg op een 14e positie staat, terwijl we Hertha BSC terugvinden op de 17e plaats.