Nabeschouwing Augsburg - Wolfsburg (3-0) || Bundesliga 2021/2022

Zondag 3 april 2022 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Augsburg het zondag 3 april 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Wolfsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in WWK Arena in Augsburg.

Via de Augsburg - Wolfsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Augsburg - Wolfsburg (3-0)

Het Bundesliga duel tussen Augsburg en Wolfsburg is onder leiding van scheidsrechter Sascha Stegemann geëindigd in een 3-0 overwinning voor Augsburg. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Augsburg kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Iago. FC Augsburg vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Niederlechner op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 69e minuut volgde een derde treffer van FC Augsburg, waarmee M. Pedersen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sascha Stegemann, waardoor Augsburg dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Augsburg - Wolfsburg 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Augsburg - Wolfsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt Iago met assist van M. Pedersen FC Augsburg 1-0
3' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor N. Dorsch FC Augsburg
46' Wissel FC Augsburg Wissel C. Gruezo voor N. Dorsch FC Augsburg
63' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt F. Niederlechner met assist van R. Oxford FC Augsburg 2-0
65' Wissel VfL Wolfsburg Wissel D. Lukebakio voor S. Bornauw VfL Wolfsburg
69' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt M. Pedersen met assist van F. Niederlechner FC Augsburg 3-0
72' Wissel FC Augsburg Wissel A. Zeqiri voor M. Pedersen FC Augsburg
75' Wissel VfL Wolfsburg Wissel R. Baku voor K. Mbabu VfL Wolfsburg
75' Wissel VfL Wolfsburg Wissel A. Vranckx voor M. Arnold VfL Wolfsburg
75' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Y. Gerhardt voor X. Schlager VfL Wolfsburg
81' Wissel FC Augsburg Wissel A. Hahn voor F. Niederlechner FC Augsburg
89' Wissel FC Augsburg Wissel A. Finnbogason voor R. Pepi FC Augsburg
89' Wissel FC Augsburg Wissel J. Moravek voor A. Maier FC Augsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Augsburg - Wolfsburg
Opstellingen Augsburg - Wolfsburg
De opstellingen van Augsburg en Wolfsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Augsburg gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Wolfsburg zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.