Voorbeschouwing Augsburg - Wolfsburg (0-0) || Bundesliga

Zaterdag 8 oktober 2022 - 15:30 uur

In de Bundesliga neemt Augsburg het zaterdag 8 oktober 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Wolfsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in WWK Arena in Augsburg.

Via de Augsburg - Wolfsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Augsburg Gelijk Winst Wolfsburg
2.9x inzet 3.4x inzet 2.4x inzet
LIVE Augsburg - Wolfsburg 0-0

Vanaf zaterdag 8 oktober 2022 om 15:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Augsburg - Wolfsburg volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 10 uur, 0 minuten en 24 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Augsburg - Wolfsburg
Opstellingen Augsburg - Wolfsburg

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Augsburg - Wolfsburg

Augsburg en Wolfsburg treffen elkaar in de 9e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen Augsburg en Wolfsburg in de Bundesliga vond plaats op 3 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Augsburg. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Wolfsburg favoriet. 8 keer wist de ploeg van Augsburg te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Augsburg. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Augsburg 7
Winst Wolfsburg 8
Gelijkspel 7
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Augsburg op een 10e positie staat, terwijl we Wolfsburg terugvinden op de 13e plaats.

Tags
Augsburg - Wolfsburg Opstelling Augsburg Opstelling Wolfsburg Live Augsburg - Wolfsburg Live Augsburg - Wolfsburg kijken Augsburg - Wolfsburg kijken Live Augsburg - Wolfsburg stream Augsburg - Wolfsburg Fox Sports Nabeschouwing Augsburg - Wolfsburg Uitslag Augsburg - Wolfsburg Statistieken Augsburg - Wolfsburg Bundesliga 2022/2023 Augsburg - Wolfsburg wedden Augsburg - Wolfsburg gokken Augsburg - Wolfsburg Unibet